fbpx

Ontdek Wat Vastgoed Voor Jou Kan Betekenen

1. Het Boek

Het vastgoedboek dat meer dan 12.000 keer is verkocht in het eerste jaar!

*Betaal alleen verzendkosten van 99 cent

2. Cursus Deal Sourcer

Verdien geld en vergroot je kennis met vastgoed zonder aan te hoeven kopen.

3. De Mini Online Vastgoed Cursus

Maak kennis met de wereld van vastgoed als investeerder!

*Wanneer je vervolgens de totale Online Vastgoed Cursus aanschaft, krijg je deze investering als korting


Plan een GRATIS gesprek in!

Weet je niet waar je moet beginnen of welk traject het beste bij je past?
Ons team staat klaar om jou te helpen! Vul hieronder de vragenlijst in en plan direct een gratis gesprek in op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Ontdek ook onze complete cursussen & meer!

Actief in vastgoed sinds 2014

Wij zijn Marijn en Chantalle, eigenaren van IBA (Imagine Believe Achieve). Sinds 2019 leren wij anderen om ook slim te investeren in vastgoed en om op deze manier financiële vrijheid te krijgen.

In het afgelopen jaar zijn er meer dan 15.000 exemplaren van ons boek verkocht en hebben we tientallen duizenden mensen al mogen inspireren.

We hebben sinds 2014 voor meer dan 4 miljoen aan vastgoed aangekocht, waaronder recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenwoningen, kantoor- en winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw projecten, opknappers tot transformaties. Al onze aankopen doen wij via onze strategie, ons stappenplan, die wij met jou delen in onze cursus en boek. Deze manier van slim investeren heeft ons in 2019, op 30 jarige leeftijd, financieel vrij gemaakt en helpt nu ook anderen om meer vrijheid, financiële rust en een leven waarin echt geleefd wordt te creëren.