fbpx

Over ons

Marijn & Chantalle

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed. In 2009 kwamen we voor het eerst in aanraking met het verhuren tijdens onze backpack reis door Australië. We huurden een recreatiewoning en verhuurden de overige kamers weer door, het zogenoemde Rent2Rent. In 2014 zijn we onze kennis gaan verbreden door diverse cursussen te volgen over investeren. Dit leidde in 2015 naar ons eerste kooppand. In de jaren daarna hebben we voor ruim 4 miljoen aan vastgoed aangekocht bestaande uit recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenpanden, kantoor- & winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw project, opknappers tot volledige transformaties. We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken.

Marijn Noordermeer

Marijn stopte op 18 jarige leeftijd met school ondanks dat hij wel goed kon leren. Hij vertelde zijn ouders al jaren dat school niks voor hem was. Waarop zijn ouders hem op hun beurt er weer op wezen dat school belangrijk is. Toen Marijn gestopt was op school moest hij dus het tegendeel bewijzen. Dat is hem zeer goed gelukt . Tegenwoordig is hij financieel onafhankelijk en leert hij andere mensen graag welke stappen hij heeft genomen om financieel onafhankelijk te worden. Hij heeft nog geen dag spijt gehad dat hij vroeg is gestopt met school, want hij leert nog iedere dag. Maar het is een ander soort educatie dat hem aanspreekt. Zijn missie is om iedere dag opnieuw mensen te mogen inspireren om net als hem financieel onafhankelijk te worden door middel van vastgoed.

Chantalle Noordermeer

Ondanks dat Chantalle haar atheneum diploma heeft behaald, wist ze al dat ze niet verder zou gaan studeren. Ze wilde de wereld verkennen en koos altijd voor een andere weg dan haar omgeving. Persoonlijke ontwikkeling is iets dat ze hoog in het vaandel heeft staan. Daar is ze dan ook dagelijks mee bezig. Tegenwoordig coacht ze anderen om meer uit het leven te halen. Ze wil mensen uit hun race halen; de financiële race, de race van geen tijd voor familie, de race van niet groot denken of wat de race voor jou dan mag zijn. Financiële vrijheid door middel van vastgoed is een van die manieren.

Gemiddeld geven anderen ons een 9,2 als cijfer

Waarom wij zijn gaan coachen

Het was 2018 en de deals lagen voor het oprapen. Je kunt het je waarschijnlijk niet voorstellen maar het was toch echt zo. We zagen overal woningen te koop voor een lage prijs, die ook nog eens onderhandelbaar waren. Het probleem toen was dat we nog geen sterk netwerk of kennis hadden over hoe je vrijwel altijd een investeerder zou kunnen vinden. En dat zetten ons aan het denken. Hoe zouden we toch eigen vermogen kunnen opbouwen via deze deals?

Tijdens een seminar in London van Samuel Leeds kwam het antwoord naar boven: Deal Sourcer. De deals die jijzelf niet wilt of niet kan kopen doorverkopen voor een commissie. Op deze manier bouw je eigen vermogen op en een sterk netwerk. En dat zijn we dan ook gaan doen. Wij waren een van de eerste, wellicht de eerste, Deal Sourcers van Nederland. En al helemaal met onze werkwijze. Want wij zorgden er eerst voor dat wij een koper hadden, een investeerder die op zoek was naar een object. En vervolgens gingen wij zoeken naar een object dat bij diegene past. Zo hadden wij garantie dat wanneer wij iets zouden vinden deze ook daadwerkelijk gekocht zou worden en de koper/investeerder de garantie dat diegene exclusiviteit zou krijgen. 

Na een tijd en vele aankopen later kwamen een aantal investeerders naar ons toe met de vraag of wij hun niet konden leren hoe wij deze deals vonden. Want zijzelf kregen dit niet voor elkaar. Toen zijn wij gaan nadenken hoe wij dit op een laagdrempelige manier konden aanbieden. Vanuit daar is de Vastgoed Cursus ontstaan. Omdat wijzelf in het verleden ook cursussen hebben gevolgd waarbij de inhoud goed was maar geen vervolg hebben we besloten om bij onze cursus er online begeleiding bij te geven via Het IBA Membership. Hoe fijn is het als (beginnende) investeerder dat je een potentiële aankoop even door ons kunt laten screenen. Of dat wanneer je vragen hebt of tips zoekt deze laagdrempelig kan stellen. 

Nu we een aantal jaren bezig zijn kunnen we beamen dat dit een van onze beste keuzes is geweest. Het voelt zo fantastisch om anderen te zien slagen in het aankopen van vastgoed. Om anderen te helpen op weg naar hun financiële vrijheid. Om hun net als ons te zien slagen in het leven en om te kunnen doen wat zij willen, waar zij willen, wanneer zij willen en met wie. 

Wil je meer weten over ons en onze reis naar financiële vrijheid?

ACHTER DE SCHERMEN

Wil jij weten waar we op dit moment mee bezig zijn? 

Bekijk dan een van onze blogs of de video’s waar wij ons leven met jou delen!