fbpx

Wij zijn IBA Coaching

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed. We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken.

Marijn Noordermeer

Marijn stopte op 18 jarige leeftijd met school ondanks dat hij wel goed kon leren. Hij vertelde zijn ouders al jaren dat school niks voor hem was. Waarop zijn ouders hem op hun beurt er weer op wezen dat school belangrijk is. Toen Marijn gestopt was op school moest hij dus het tegendeel bewijzen. Dat is hem zeer goed gelukt . Tegenwoordig is hij financieel onafhankelijk en leert hij andere mensen graag welke stappen hij heeft genomen om financieel onafhankelijk te worden. Hij heeft nog geen dag spijt gehad dat hij vroeg is gestopt met school, want hij leert nog iedere dag. Maar het is een ander soort educatie dat hem aanspreekt. Zijn missie is om iedere dag opnieuw mensen te mogen inspireren om net als hem financieel onafhankelijk te worden door middel van vastgoed.

Chantalle Noordermeer

Ondanks dat Chantalle haar atheneum diploma heeft behaald, wist ze al dat ze niet verder zou gaan studeren. Ze wilde de wereld verkennen en koos altijd voor een andere weg dan haar omgeving. Persoonlijke ontwikkeling is iets dat ze hoog in het vaandel heeft staan. Daar is ze dan ook dagelijks mee bezig. Tegenwoordig coacht ze anderen om meer uit het leven te halen. Ze wil mensen uit hun race halen; de financiƫle race, de race van geen tijd voor familie, de race van niet groot denken of wat de race voor jou dan mag zijn. Financiƫle vrijheid door middel van vastgoed is een van die manieren.

Wouter Bothoff

Wouter zijn expertise ligt op het gebied van marketing, sales en internet ondernemen. Na ruim 10 jaar ervaring en grote successen op internet kwam IBA op zijn pad. Wouter heeft bij ons de cursus gedaan en was direct overtuigd van de kracht van het investeren in vastgoed. Er was er een klik met Marijn en Chantalle, de samenwerking was een logische vervolgstap.

Samen met Wouter vormen wij het dream team waarmee we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en verder helpen bij hun vastgoed avontuur.

Zonder Eigen Vermogen

Hoe iedereen in vastgoed kan investeren!

Denk jij in kansen en mogelijkheden? Wij wel en dat is ook waarom we zo gepassioneerd zijn om anderen te helpen en onze kennis over te brengen. Ons nieuwe boek 'Zonder Eigen Vermogen' is nu beschikbaar. Hierin ontdek hoe je financieel vrij kunt worden door te leren investeren in vastgoed.

Bestel je boek!