fbpx
Verdien je eigen inkomen als ondernemer met de

Cursus Deal Sourcer

wat is een

deal sourcer?

Vergroot je kennis & netwerk

Je vergroot zowel je kennis als je netwerk in het vastgoed. Dit kan handig zijn wanneer je later zelf vastgoed wilt gaan aankopen.

Altijd & Overal Toegang

Je ontvangt direct toegang tot de Cursus Deal Sourcer. De cursus is overal te bekijken via de computer, laptop of app. Zo vaak als jij wilt!

Potentiële Kopers

Inclusief het IBA Membership. Hierin kan jij jouw deals direct aanbieden aan potentiële kopers, vragen stellen en meer!

Certificaat

Ontvang digitaal jouw certificaat na het bekijken van de gehele cursus.

Voor wie is deze cursus?

De Ondernemer

Je wilt een inkomen genereren als Deal Sourcer en zelf bepalen wanneer je jouw uren maakt. Tevens wil je dit combineren met het vergroten van je kennis en netwerk op het gebied van vastgoed.

De Switcher

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het leven waarmee je tegelijkertijd een inkomen kunt vergaren. Verder heb je affiniteit met vastgoed.

Rik en Anique zijn na het volgen van onze cursus gaan deal sourcen en wisten in hun eerste jaar maar liefst 50 deals te scoren!

Per deal kan je een commissie van €5.000 – €7.000 vragen, dit is exclusief btw!

wat Ga Je Leren?

de modules

Introductie

In deze module vertellen we je wat een Deal Sourcer precies doet, hoe het werkt om als Deal Sourcer aan de slag te gaan en geven we je handvaten die jou hierbij gaan helpen.

Opzetten onderneming

Wanneer je aan de slag gaat als Deal Sourcer dien je ook een onderneming op te richten. In deze module vertellen we je hoe je dit precies kunt doen, hoe de belasting in elkaar zit, hoe je de juiste vergoeding voor jouw diensten berekent en tips voor jouw persoonlijke branding.

marktanalyse

Voordat je op zoek kunt gaan naar geschikte deals moet je eerst weten waar je deze kunt gaan vinden. We laten je precies zien hoe je een marktanalyse uitvoert en hoe je direct bij de juiste informatie terecht kunt komen.

belangrijke regels

Om ervoor te zorgen dat je geen miskoop aanbiedt, vertellen we in deze module welke regels belangrijk zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan de zelfbewoningsplicht. Hierbij geven we tips en trics om die pareltjes te scoren voor jouw potentiële kopers.

huurprijs berekenen

Om er zeker van te zijn dat de deal die jij gevonden hebt ook daadwerkelijk een goed rendement oplevert voor de investeerder, moet je weten welke huurprijs er gevraagd zou kunnen worden. In deze module laten we precies zien hoe jij hierachter kunt komen.

de beste deals sourcen

Dan wordt het natuurlijk tijd om de beste deals te gaan sourcen. Daar draait het namelijk allemaal om. We laten je zien hoe jij in alle markten aan deals kunt komen, zowel on market als off market.

due diligence

Voordat je de deal kunt gaan aanbieden moeten we nog een laatste check doen. Dit noemen we de due diligence. Natuurlijk vertellen we je precies wat dit inhoudt en waar je allemaal naar moet kijken.

de deal sluiten

Wanneer alle lichten op groen staan, wordt het tijd om te gaan onderhandelen. We leggen je in deze module uit welke verschillende markten/seizoenen er zijn in de vastgoedwereld en hoe je hiermee moet omgaan tijdens het onderhandelen.

koopovereenkomst opstellen

Nadat de deal is gemaakt, moet er een koopovereenkomst worden gemaakt. In deze module laten we je zien hoe je dit zelf kunt doen en welke voorwaardes erin zouden kunnen komen te staan. Natuurlijk kan je dit gedeelte ook uitbesteden.

de deal aanbieden

Als allerlaatste moet jij de gevonden deal op de juiste manier aanbieden aan potentiële kopers. Dat gedeelte leggen we in deze module uit hoe je dat het beste kunt doen.

voorbeeld documenten

Je krijgt bij deze cursus ook voorbeelden van de benodigde documenten. Wel zo handig om als leidraad te gebruiken.

jouw eigen tempeo

De cursus is online te volgen via video's en geschreven content en je krijgt een lifetime toegang. Overal ter wereld kan je de cursus dus bekijken. Zo vaak je wilt, via internet op de computer, laptop of via de app.

Inclusief 4 maanden

het iba membership

Online Community

Een community om 24/7 te sparren met mede investeerders en om al je vragen te stellen aan ons. Ook vieren we samen jouw aankoop en inspireren we elkaar.

livestreams en events

Volg de maandelijkse livestreams/events waarin we jouw kennis nog verder verbreden d.m.v. trainingen, inspirerende gastsprekers en live Q&A's.

casus beoordeling

Twijfel je of je de juiste deal te pakken hebt? Laat ons meekijken en jouw casus beoordelen.

bonus

Vele extra's zoals bonus video's, replays van voorgaande live sessies, e-books en exclusieve uitnodigingen voor live events!

VASTGOED NIEUWS

Blijf op de hoogte van het belangrijkste vastgoed nieuws zoals wetswijzigingen en de indexatie cijfers voor het nieuwe jaar.

inside informatie

Ontvang tips & tricks die wellicht voor jou de deal maker of breaker kunnen zijn. Verder delen we onze visie en kijk op de markt met jou.

leer van ervaren Deal Sourcers

de coaches

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed.

In 2009 kwamen we voor het eerst in aanraking met het verhuren tijdens onze backpack reis door Australië. We huurden een recreatiewoning en verhuurden de overige kamers weer door, het zogenoemde Rent2Rent.

In 2014 zijn we onze kennis gaan verbreden door diverse cursussen te volgen over investeren. Dit leidde in 2015 naar ons eerste kooppand. In 2018 wilden we verder groeien. De deals lagen voor het oprapen, maar we wisten niet hoe we aan eigen vermogen moesten komen voor deze aankopen.  Door een cursus van Samuel Leeds te volgen kwamen we op het idee om Deal Sourcer te worden. Het vinden van goede deals als dienst aanbieden aan investeerders tegen een leuke vergoeding. 

Door onszelf als Deal Sourcers aan te bieden bouwden we niet alleen meer vermogen op, maar ook ons netwerk en kennis werd enorm verbreedt, wat weer hielp bij het aankopen van ons eigen vastgoed.

Het mooie is dat je hiervoor geen vermogen nodig hebt, alleen maar tijd en het ondernemen van actie. Iedereen kan op deze manier Deal Sourcer worden en hiermee een inkomen verdienen.

In de jaren daarna hebben we voor ruim 4 miljoen aan vastgoed aangekocht bestaande uit recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenpanden, kantoor- & winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw project, opknappers tot volledige transformaties.

We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken.

start direct met de cursus deal sourcer

Veel Gestelde Vragen

over de Cursus Deal Sourcer

Het zijn online modules, die je zowel op je laptop als via de app kan bekijken. Ze bestaan voornamelijk uit video modules en geschreven content die je zo vaak kunt bekijken als je wilt en op je eigen tempo kunt volgen.

De lengte van de cursus is afhankelijk van jouw eigen leertempo. Gemiddeld zijn onze cursisten vijf uur bezig met de cursus.

Wanneer je de cursus hebt aangeschaft heb je een lifetime toegang tot de cursus en het IBA Membership. Je kunt alles zo vaak bekijken vanaf je computer, laptop of via de app.

Je krijgt het IBA Membership bij de aanschaf van de Cursus Deal Sourcen. Hierbij kan je 24/7 al jouw vragen stellen, worden er live sessies gegeven en kan je zelfs jouw casus laten beoordelen door een expert. 

Klik hier voor meer info.

Deze cursus is juist gericht op diegene die weinig vermogen hebben. Natuurlijk heb je wel opstartkosten zoals de aanschaf van de cursus en het opstarten van jouw werkzaamheden als Deal Sourcer. Dit zijn echter geen kosten van tienduizenden euro’s en daarom is het voor vrijwel iedereen mogelijk om Deal Sourcer te worden. Het voornaamste is dat je tijd hebt en actie onderneemt. Daarmee valt of staat het succes van jouw onderneming en daarmee ook jouw inkomen.

Dat is absoluut mogelijk. Wij leren je alle ins & outs om een Deal Sourcer te worden. 

Het is wel belangrijk dat je ondernemend bent en het leuk vind om onderweg en met vastgoed bezig te zijn. 

Na het volgen van deze cursus kan jij zelfstandig als Deal Sourcer te werk gaan. Je weet hoe je hiervoor een onderneming moet opzetten, hoe je goede deals vindt, screent en aanbiedt aan potentiële kopers.