fbpx

HET IBA MEMBERSHIP

De online community over slim investeren in vastgoed

Basiskennis/cursus is een must om lid te worden

Wat houdt het IBA Membership in?

Lindsey
Lees verder
"Wat een gaaf idee! Die neem ik in mij op 😊 Dit geeft mij veel motivatie en vooral het feit dat je niet de enige bent die met dezelfde uitdaging zit maakt het fijn!"
Gllmn
Lees verder
"Bedankt voor de nuttige info!"
Amber
Lees verder
"De live sessies geven je nieuwe inzichten en helpen je echt verder te komen!"
Previous
Next

Het IBA Membership is voor jou als:

De Coaches

Marijn Noordermeer

Marijn stopte op 18 jarige leeftijd met school ondanks dat hij wel goed kon leren. Hij vertelde zijn ouders al jaren dat school niks voor hem was. Waarop zijn ouders hem op hun beurt er weer op wezen dat school belangrijk is. Toen Marijn gestopt was op school moest hij dus het tegendeel bewijzen. Dat is hem zeer goed gelukt . Tegenwoordig is hij financieel onafhankelijk en leert hij andere mensen graag welke stappen hij heeft genomen om financieel onafhankelijk te worden. Hij heeft nog geen dag spijt gehad dat hij vroeg is gestopt met school, want hij leert nog iedere dag. Maar het is een ander soort educatie dat hem aanspreekt. Zijn missie is om iedere dag opnieuw mensen te mogen inspireren om net als hem financieel onafhankelijk te worden door middel van vastgoed.

Chantalle Noordermeer

Ondanks dat Chantalle haar atheneum diploma heeft behaald, wist ze al dat ze niet verder zou gaan studeren. Ze wilde de wereld verkennen en koos altijd voor een andere weg dan haar omgeving. Persoonlijke ontwikkeling is iets dat ze hoog in het vaandel heeft staan. Daar is ze dan ook dagelijks mee bezig. Tegenwoordig coacht ze anderen om meer uit het leven te halen. Ze wil mensen uit hun race halen; de financiële race, de race van geen tijd voor familie, de race van niet groot denken of wat de race voor jou dan mag zijn. Financiële vrijheid door middel van vastgoed is een van die manieren.

Waarom wij zijn gaan coachen

Het was 2018 en de deals lagen voor het oprapen. Je kunt het je waarschijnlijk niet voorstellen maar het was toch echt zo. We zagen overal woningen te koop voor een lage prijs, die ook nog eens onderhandelbaar waren. Het probleem toen was dat we nog geen sterk netwerk of kennis hadden over hoe je vrijwel altijd een investeerder zou kunnen vinden. En dat zetten ons aan het denken. Hoe zouden we toch eigen vermogen kunnen opbouwen via deze deals?

Tijdens een seminar in London van Samuel Leeds kwam het antwoord naar boven: Deal Sourcer. De deals die jijzelf niet wilt of niet kan kopen doorverkopen voor een commissie. Op deze manier bouw je eigen vermogen op en een sterk netwerk. En dat zijn we dan ook gaan doen. Wij waren een van de eerste, wellicht de eerste, Deal Sourcers van Nederland. En al helemaal met onze werkwijze. Want wij zorgden er eerst voor dat wij een koper hadden, een investeerder die op zoek was naar een object. En vervolgens gingen wij zoeken naar een object dat bij diegene past. Zo hadden wij garantie dat wanneer wij iets zouden vinden deze ook daadwerkelijk gekocht zou worden en de koper/investeerder de garantie dat diegene exclusiviteit zou krijgen. 

Na een tijd en vele aankopen later kwamen een aantal investeerders naar ons toe met de vraag of wij hun niet konden leren hoe wij deze deals vonden. Want zijzelf kregen dit niet voor elkaar. Toen zijn wij gaan nadenken hoe wij dit op een laagdrempelige manier konden aanbieden. Vanuit daar is de Vastgoed Cursus ontstaan. Omdat wijzelf in het verleden ook cursussen hebben gevolgd waarbij de inhoud goed was maar geen vervolg hebben we besloten om bij onze cursus er een jaar coaching bij te geven via Het IBA Membership. Hoe fijn is het als (beginnende) investeerder dat je een potentiële aankoop even door ons kunt laten screenen. Of dat wanneer je vragen hebt of tips zoekt deze laagdrempelig kan stellen. 

Nu we een aantal jaren bezig zijn kunnen we beamen dat dit een van onze beste keuzes is geweest. Het voelt zo fantastisch om anderen te zien slagen in het aankopen van vastgoed. Om anderen te helpen op weg naar hun financiële vrijheid. Om hun net als ons te zien slagen in het leven en om te kunnen doen wat zij willen, waar zij willen, wanneer zij willen en met wie. 

BONUS

Nu tijdelijk de replays van vorige interessante live sessies extra plus voorbeeld casussen van Marijn en Chantalle

Join The Community

probeer nu de eerste 30 dagen voor €47,-

indien je voor het verstrijken van deze 30 dagen je lidmaatschap niet hebt opgezegd, gaat het jaarlijks abonnement in. Je kunt per betaling opzeggen.

999 per jaar
  • Toegang tot de IBA Online Community
  • Laat jouw casus beoordelen
  • Minimaal 20 live sessies/traininge per jaar
  • Ontvang uitnodigen voor exclusieve events
  • Inside informatie

Veel Gestelde Vragen

over Het IBA Membership

Het IBA Membership is ter aanvulling op de Online Vastgoed Cursus. Wanneer je een potentiële object ziet, is het fijn om deze eerst voor te leggen aan onze experts, een miskoop is namelijk snel gemaakt. 

Wanneer je De Online Vastgoed Cursus aanschaft, zit er al een periode van Het IBA Membership bij, controleer dit dus even zodat je niet dubbel betaald.

Je ontvangt één account, maar kunt daar natuurlijk wel allebei op inloggen. 

Zeker! Het feit dat je hier al naar kijkt betekent dat je toch naar iets op zoek bent om jou succesvoller te laten investeren in vastgoed. Wellicht geven we jou nieuwe inzichten tijdens één van onze live sessies of krijg je nu wel HET antwoord op je vraag waar je al die tijd naar het zoeken was. Er zijn genoeg leden die ervaring hebben en altijd open staan voor nieuwe dingen. 

Het mooie aan Het Membership is dat er leden zijn op verschillende niveau’s, zo kun je van elkaar leren. Het is wel aan te raden om eerst een cursus te volgen zodat je de basis kent en je bijvoorbeeld niet weet wat de termen beteken. Het membership is een vervolg op de kennis die je al hebt en dus niet voor beginners.

Je kunt per betaling je lidmaatschap opzeggen. Dit doe je door onderin het menu op ‘Lidmaatschap Opzeggen’ te klikken of door ons een email te sturen via info@ibacoaching.nl

Je kan natuurlijk al je vragen mailen, maar we kunnen ook even bellen.

Plan hier een dag en tijdstip uit zodat je al jouw vragen over het event kunt stellen.