fbpx

DE MINI VASTGOED CURSUS

Maak kennis met de wereld van investeren in vastgoed. 

De Mini Cursus hebben we speciaal ontwikkeld als je wilt ontdekken of ook jij zou kunnen investeren in vastgoed. We gaan jouw persoonlijke strategie ontdekken, delen manieren hoe je zonder vermogen direct kunt starten en vertellen meer over de financieringsmogelijkheden. 

De Mini Cursus bestaat uit een aantal video's, deze zijn onderdeel van de totale Online Vastgoed Cursus. Je krijgt dus een sneak peek van wat we te bieden hebben.

Wat ga je ontdekken?

creatief van start

Ontdek meerdere manieren om creatief van start te gaan met het investeren in vastgoed.

strategie

Welke strategie past bij jou? Er zijn zoveel mogelijkheden, maar iedereen is anders. Welke type belegger ben jij?

lange vs korte termijn

We laten het verschil zien tussen lange termijn investeren vs korte termijn, zodat je zelf kunt bepalen welke bij jou past.

financieren

Wat zijn de mogelijkheden om vastgoed te financieren. We leggen twee manieren uit en laten het verschil zien tussen een privé en beleggers hypotheek.

zonder vermogen

Ontdek manieren om direct te starten in het vastgoed. Geen vermogen nodig!

huurders

Zonder huurders is er geen huur. We leggen je uit welke type huurders er zijn zodat je voor jezelf kunt bepalen welke geschikt zijn voor jouw object.

leer van ervaren investeerders

de coaches

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed.

In 2009 kwamen we voor het eerst in aanraking met het verhuren tijdens onze backpack reis door Australië. We huurden een recreatiewoning en verhuurden de overige kamers weer door, het zogenoemde Rent2Rent.

In 2014 zijn we onze kennis gaan verbreden door diverse cursussen te volgen over investeren. Dit leidde in 2015 naar ons eerste kooppand. In de jaren daarna hebben we voor ruim 4 miljoen aan vastgoed aangekocht bestaande uit recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenpanden, kantoor- & winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw project, opknappers tot volledige transformaties.

We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken.

Mini Vastgoed Cursus

397
99,-
  • 12 maanden toegang
  • online te bekijken, zo vaak je wilt
  • inclusief gratis strategiegesprek

*Mocht je na de Mini Vastgoed Cursus besluiten om de totale Online Vastgoed

Cursus aan te schaffen, dan krijg je bovenstaande investering als korting.

Veel Gestelde Vragen

over De Mini Vastgoed Cursus

Direct na de betaling ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor de online omgeving. Hier kan je dan ook direct aan de slag met de cursus.

Je krijgt 12 maanden toegang en kan in die tijd zo vaak de video’s en overig content bekijken als je maar wilt.

Zeker! Het feit dat je hier al naar kijkt betekent dat je toch naar iets op zoek bent om jou succesvoller te laten investeren in vastgoed. 

Deze mini cursus is juist bedoeld voor de startende investeerder. Of je nu 0 of 2 panden hebt, maakt niks uit. Deze cursus is bedoeld om jou te leren hoe ook jij slim kunt investeren, net als wijzelf en vele anderen dit ook doen.

Wanneer je de totale Online Vastgoed Cursus aankoopt, krijg je jouw aankoop van de Mini Vastgoed Cursus als korting. Ons team zal je daarbij helpen. Vergeet niet te vermelden dat je de Mini Cursus al hebt. 

Je kan natuurlijk al je vragen mailen, maar we kunnen ook even bellen.

Plan hier een dag en tijdstip uit zodat je al jouw vragen  kunt stellen.