fbpx

Ontdek de cursus

Investeren In De UK

Compleet Pakket

De cursus legt je van A tot Z uit hoe jij kunt investeren in de UK. We delen o.a. de verschillende strategieën, voorbeeld documenten, financieringsmogelijkheden, verhuren op afstand en meer!

Netwerk

Wij delen ons uitgebreid netwerk in de UK zodat jij direct bij de juiste professionals terecht kan om jouw UK vastgoedreis een succes te maken. Denk aan deal sourcers, beheerpartijen, makelaars en meer professionals om ook op afstand in de UK te investeren.

Overal Toegang

Je ontvangt direct toegang tot de online Cursus Investeren In De UK. De cursus is zo vaak te bekijken als jij wilt via de computer, laptop of app.

Certificaat

Ontvang digitaal jouw certificaat na het bekijken van de gehele cursus.

Over De UK Coach

wat anderen zeggen

Wendy & Marjolijn
Wendy & Marjolijn
Lees verder
"Wij zijn enkele weken geleden gestart met de cursus. Wat een fijn traject is dit! De sessies zijn heel gestructureerd en duidelijk, opdrachten erg fijn om het geleerde te oefenen. Er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De UK Coach is zeer ervaren en deskundig. Een aanrader!"
Geena Portier
Geena Portier
Lees verder
"Ik wilde graag passief geld verdienen met lagere investering om vermogen op te bouwen en eventueel voor koop te gaan in de UK. Traject is me zeer goed bevallen en zit er nog midden in. Tijdens mijn traject konden we nog redelijk flexibel zijn naar alle redelijkheid wat goed paste bij mijn privé leven als fulltime werkende en fulltime alleenstaande moeder. Ik werd echt mee op reis genomen waardoor het stof beter blijft hangen. Een echte aanrader dus als je buiten je nabije horizon wil kijken. Ook nu tijd aanbreekt dat NL een steeds lastigere markt wordt."
Monica & Oscar
Monica & Oscar
Lees verder
"Rick heeft veel kennis waardoor wij het erg fijn vonden om met Rick samen te werken. Hij is erg professioneel en heeft veel tijd in ons gestoken, zodat wij alle in en outs kennen en ons succesvol te maken."
Maikel
Maikel
Lees verder
"Het traject is heel goed bevallen. Een absolute aanrader voor mensen die een stap willen zetten in de wereld van vastgoed in de UK. De uitleg en begeleiding van Rick was heel goed. Het waren leuke interactieve sessies waarbij Rick de tijd nam voor al mijn vragen. In het proces richting mijn eerste unit heeft Rick mij geholpen bij alle stappen en daarmee heb ik alles geleerd om het bij een tweede woning zelfstandig te doen. Deze kennis neem ik voor altijd mee en daar ben ik Rick heel dankbaar voor."
Vorige
Volgende

leer van Een ervaren investeerder

de coach

Hi, mijn naam is Rick en ik ben de UK coach van IBA. 
 
Sinds 2019 ben ik gestart met mijn investeringsavontuur in het Verenigd Koninkrijk. Dat is begonnen met een cursus over Rent to Rent om vervolgens een eigen portfolio op te bouwen. Het toppunt van mijn Rent to Rent portfolio was een hotel aan de kust in Zuid Wales. En dat smaakte naar meer. Sindsdien heb ik een focus gelegd op andere investeringsvormen zoals Buy to let en transformaties. Dit doe ik allemaal samen met andere gelijkgestemde investeerders. En dat maakt vastgoed zo leuk, het contact met gelijkgestemden, allemaal op weg naar hetzelfde doel. En daarnaast iets creëren wat uiteindelijk natuurlijk een mooi rendement oplevert.
 
Voor mij was het belangrijkste doel om vrijheid te creëren, niet alleen financieel vrijheid maar ook vrijheid om niet vast te zitten aan vaste werkuren in de week, kunnen werken aan persoonlijke doelen en daarnaast de dingen kunnen doen wanneer ik dat zelf wil, zoals reizen bijvoorbeeld. Met een verleden in de bouw- en vastgoedsector en veel affiniteit met ondernemen was vastgoed in de UK voor mij de perfecte match. 
 
Naast het opbouwen van mijn eigen portfolio, met een mooi maandelijkse cashflow en zekerheid voor later vind ik het geweldig andere gelijkgestemden dit ook te leren. Het lijkt me dan ook een mooie uitdaging jou verder te kunnen helpen met jouw doelstelling met vastgoed in de UK. Met mijn kennis, ervaring en netwerk bied ik je enorm veel waarde om jouw vastgoed avontuur in de UK te starten.
 

Voor wie is deze cursus?

Je hebt nog geen panden/kennis maar wilt leren investeren in de UK of je hebt al panden/kennis maar wilt je portefeuille verbreden, nieuwe inzichten krijgen en verder groeien.

De Modules

Investeren In De UK

Voordat we gaan beginnen vertellen we eerst wat meer over de UK. Wat zijn de verschillen met NL? Hoe ziet de vastgoedmarkt eruit? Wat is freehold en leasehold? En meer!

Imagine Believe Achieve

Vervolgens moeten we eerst kijken waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt gaan. Een sterkte mindset in combinatie met een plan is al het halve werk.

Jouw Persoonlijke Strategie

Ontdek jouw persoonlijke strategie. We gaan kijken naar de verschillende manieren om in de UK te investeren. Denk hierbij aan de BRRRR methode, HMO, Rent2Rent, Fix&Flip en andere mogelijkheden. Ontdek diegene die bij jou past.

Projectcycluse

De stappen die je zet tijdens het aankopen, verbouwen en verhuren. Dit kan je echter niet alleen, vooral als het op afstand is. Daarom vertellen we je alles over hoe jij de juiste mensen in jouw powerteam kan verzamelen.

Financiering

Hoe financieer je een object in de UK? Waar moet ik rekening mee houden? 

We vertellen je alle ins & outs over het financieringsproces, ook wanneer je gaat herfinancieren.

Vind Jouw Deal

Hoe weet je nu waar je de juiste deal kan kopen? Hoe analyseer ik de potentiële deals om erachter te komen welke juist is? Hoe zit het due dilligence in elkaar? 

Van Aankoop Tot Overdracht

We leggen je het gehele conveyancing proces uit. Wat houdt dit in en hoe ga je hiermee om?

Verbouwing

Wat moet je allemaal regelen voordat je aan een verbouwing gaat beginnen? Wat zijn de taken van de projectmanager en aannemer en hoe vind je deze personen? Hoe voer je de verbouwing op afstand uit? Alle ins & outs over het verbouwing in de UK.

Verkopen

Hoe ziet het verkooptraject in de UK eruit. Welke kosten brengt dit mee? Zijn er andere regels waar ik mee rekening moet houden? Hoe selecteer je de juist verkoopmakelaar?

Verhuren

Als je niet gaat verkopen dan ga je het waarschijnlijk verhuren. Maar hoe gaat dit in de UK? En is dit ook mogelijk op afstand? Wat zijn de rechten, plichten en hoe ziet een huurovereenkomst eruit? 

Belasting & Fiscaliteit

Hoe zit het met de belasting in de UK? Moet ik die als buitenlander betalen? Welke wetten en regels zijn er waar ik rekening mee moet houden bij het investeren in de UK?

Boekhouding & Accountant

Alles wat te maken heeft om de juiste boekhouding bij te houden wanneer je via een LTD.

Netwerk

Wij delen ons persoonlijk netwerk met jou, zodat jij de juiste mensen op de juiste plek hebt vanaf het startpunt. 

Voorbeeld Documenten

We delen voorbeelden van meer dan 40 documenten die jij nodig zou kunnen hebben op jouw vastgoedreis in de UK. 

Inspiratie

over de uk

Investeren in de UK

Afgelopen Maart zijn we 3 dagen naar de UK geweest om de mogelijkheden over het investeren in de UK te ontdekken.

Natuurlijk deden we dit niet alleen, want wij weten zelf niks over de UK. Daarom hebben we de hulp van Rick ingeschakeld om ons te begeleiden.

Wat maakt de UK nu zo interessant?
Er zijn een aantal voordelen wanneer je gaat investeren in de UK. […]

Lees verder…

Lees verder »

Veel Gestelde Vragen

over de Cursus Investeren In De UK

Het zijn online modules, die je zowel op je laptop als via de app kan bekijken. Ze bestaan voornamelijk uit video modules en geschreven content die je zo vaak kunt bekijken als je wilt. 

De Cursus Investeren In De UK wordt in het Nederlands gegeven. De UK Coach is dan ook zelf een Nederlander die in de UK investeert. 

Echter worden er wel engelse begrippen benoemd en uitgelegd en zullen de aankopen en de benodigde voorbeelddocumenten in de UK in het Engels zijn. Ook ons netwerk zijn experts in de UK zelf waarmee je dus Engels zult moeten spreken. Je hoeft natuurlijk geen expert te zijn, maar een basis is wel aan te raden wanneer je gaat investeren in de UK. 

Wanneer je ergens anders een cursus hebt gedaan kan het als nog interessant voor jou zijn om onze cursus ook te volgen. Wij hebben een unieke en andere manier van slim investeren in vastgoed. 

Daarnaast heb je basis kennis nodig over het investeren in vastgoed om deze cursus te volgen.

Om te bepalen of dit voor jou van waarde is, plan gewoon een afspraak in, zodat we dit op jouw persoonlijke situatie kunnen bekijken. 

 

Dat is absoluut mogelijk. Er zijn verschillende strategieën waarbij je weinig vermogen nodig hebt. Ook leren we je hoe je aan vermogen kunt komen indien je dit nog niet (voldoende) zelf hebt.

We begrijpen dat je wellicht nog vragen hebt voordat je in de cursus gaat investeren. Je kunt al je vragen mailen naar info@ibacoaching.nl