fbpx

Bereik Financiële Vrijheid met

DE ONLINE VASTGOED CURSUS

gratis event

Inclusief een Kennismakingsavond

online training

Video's en Geschreven Content

Lifetime toegang

Altijd toegang, zelfs bij updates

community

4 Maanden Inclusief

van a tot z

een compleet pakket

9 modules

Modules die jou van A tot Z het stappenplan leren hoe jij kan investeren in vastgoed. Te bekijken op jouw eigen tempo, zo vaak als jij wilt. Video's, opdrachten en tekst.

casussen

Je krijgt toegang tot voorbeeld casussen zoals die van Marijn en Chantalle zelf. Inclusief rekensheets.

netwerk

Ook delen wij ons netwerk met jou zodat je zelf ook contact kunt krijgen met de juiste professionals die jij nodig hebt.

documenten

Ook voorbeeld documenten zoals huurovereenkomsten, inspectierapporten, indexatie brieven en koopovereenkomsten zijn beschikbaar voor jou om te gebruiken.

rekensheets

Ben je niet goed met cijfers? Geen probleem! Wij hebben handige rekensheets gemaakt voor al jouw berekeningen.

lifetime toegang

De Online Vastgoed Cursus blijft altijd beschikbaar voor jou. Ook worden er regelmatig extra's aan toegevoegd zoals bij een wetwijziging.

4 maanden inclusief

het iba membership

Online Community

Een community om 24/7 te sparren met mede investeerders en om al je vragen te stellen aan ons. Ook vieren we samen jouw aankoop en inspireren we elkaar.

live sessies

Minimaal 20 live sessies per jaar waarin we jouw kennis nog verder verbreden d.m.v. trainingen, inspirerende gastsprekers en live Q&A's.

casus beoordeling

Twijfel je of je de juiste deal te pakken hebt? Laat ons meekijken en jouw casus beoordelen.

bonus

Vele extra's zoals bonus video's, replays van voorgaande live sessies, e-books en exclusieve uitnodigingen voor live events!

VASTGOED NIEUWS

Blijf op de hoogte van het belangrijkste vastgoed nieuws zoals wetswijzigingen en de indexatie cijfers voor het nieuwe jaar.

inside informatie

Ontvang tips & tricks die wellicht voor jou de deal maker of breaker kunnen zijn. Ook delen we onze visie en kijk op de markt met jou.

samen op weg naar

financiële vrijheid

Woorden van Achievers

wat anderen zeggen

leer van ervaren investeerders

de coaches

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed.

In 2009 kwamen we voor het eerst in aanraking met het verhuren tijdens onze backpack reis door Australië. We huurden een recreatiewoning en verhuurden de overige kamers weer door, het zogenoemde Rent2Rent.

In 2014 zijn we onze kennis gaan verbreden door diverse cursussen te volgen over investeren. Dit leidde in 2015 naar ons eerste kooppand. In de jaren daarna hebben we voor ruim 4 miljoen aan vastgoed aangekocht bestaande uit recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenpanden, kantoor- & winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw project, opknappers tot volledige transformaties.

We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken..

Voor wie is deze cursus?

De Beginner

Je wilt gaan investeren in vastgoed, maar je hebt nog geen panden en/of geen kennis.

De Strateeg

Je hebt al panden, maar wilt nieuwe inzichten krijgen en/of meer uit je panden halen of verder groeien. 

De Modules

Het begin- & Eindpunt

Voordat we gaan beginnen moeten we eerst kijken waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt gaan. Heb je al eigen vermogen bijvoorbeeld? Of waar kunnen we dit vandaan halen?

Strategie

Ontdek jouw persoonlijke strategie. We gaan kijken naar het type objecten, huurders en projecten, zodat jij de juiste keuze voor jou kan maken. 

Het Marktonderzoek

Wellicht het belangrijkste gedeelte bij het investeren in vastgoed, je onderzoek. Welke plaatsten zijn geschikt en welke soort objecten? Hoe bereken ik of dat een object rendabel is en dat ik niet te duur aankoop? 

Objecten Zoeken

Hoe vinden we tegenwoordig nog objecten, zowel online als offline. En wat moet ik doen als ik een geschikt object heb gevonden?

Onderhandelen

Wordt een meester in het onderhandelen. En wanneer je dan een overeenkomst hebt, hoe stel je deze op, welke voorwaardes moeten erin komen te staan?

Financieren

Er zijn verschillende manieren om vastgoed te financieren. Zo kun je naar een beleggingsbank, via crowdfunden, maar ook via een privé investeerder geld lenen of samenwerkingen aangaan.

Vastgoedmanagement

Alles wat bij het verhuren van een woning komt kijken: de huurovereenkomst opstellen, screenen van potentiële huurders, het wel of niet uitbesteden van het beheer. 

Team

Jouw team kan het verschil maken. Welke personen zijn belangrijk, hoe vind ik de juiste en wie zit er in ons eigen netwerk?

Fiscaliteiten, Wetgeving & Meer

Belangrijke onderwerpen zoals belasting, de constant veranderende wetgeving, puntentelling en meer.

Bonus

Voorbeelddocumenten van o.a. huurovereenkomsten en indexatie brieven, maar ook websites waar je bijvoorbeeld de waarde van een object kunt vinden, contactgegevens van ons netwerk  en andere handige links.

waar wacht je nog op?

begin vandaag nog met de stappen naar financiële rust

Een paar van onze

succes stories

Veel Gestelde Vragen

over de Online Vastgoed Cursus

Wanneer je nog vragen hebt, stuur ons dan gerust een email of plan een gratis gesprek in via deze link.

Het zijn online modules, die je zowel op je laptop als via de app kan bekijken. Ze bestaan voornamelijk uit video modules die je zo vaak kunt bekijken als je wilt. Verder zijn deze aangevuld met tekst, vooral als het om wetgeving gaat. 

Wanneer je de cursus hebt aangeschaft hou je een lifetime toegang. Ook wanneer er updates gedaan worden, bij bijvoorbeeld wetswijzigingen, komen deze ook automatisch beschikbaar. 

Je krijgt tijdelijk het IBA Membership bij de aanschaf van De Online Vastgoed Cursus. Hierbij kan je 24/7 al jouw vragen stellen, worden er live sessies gegeven en kan je zelfs jouw casus laten beoordelen door een expert. 

Klik hier voor meer info.

Wanneer je ergens anders een cursus hebt gedaan kan het als nog interessant voor jou zijn om onze cursus ook te volgend. Wij hebben een unieke en andere manier van slim investeren in vastgoed. 

Om te bepalen of dit voor jou van waarde is, plan gewoon een afspraak in, zodat we dit op jouw persoonlijke situatie kunnen bekijken. 

Mocht je al ervaren zijn, maar toch op zoek naar gelijkgestemden en nieuwe inzichten, klik dan hier. 

Dat is absoluut mogelijk. Het is meer de vraag of jij bereidt bent om hiervoor de stappen te ondernemen. 

Je moet je namelijk ervan bewust zijn dat hoe minder eigen vermogen jijzelf hebt, hoe minder cashflow je in het begin zult hebben. Je moet ergens beginnen om iets op te bouwen en dat gaat dus, in het begin, een stuk langzamer dan iemand die wel vermogend is. Op deze manier hebben wij ook ons vermogen opgebouwd en zijn nu financieel onafhankelijk, en wat wij kunnen dat kan jij ook, als je maar bereidt bent om te doen wat nodig is. 

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264