fbpx

1 op 1 vastgoed begeleiding

Creëer extra inkomsten en bouw een vermogen op met vastgoed. 

Onbeperkt Privé Sessies

Gedurende drie maanden kan jij onbeperkt privé sessies inplannen via de beschikbare agenda. 

Jouw Tempo

Je hebt een lifetime toegang tot al het materiaal en de IBA Community. Je kunt dus starten wanneer jij wilt.

Wereldwijd Toepasbaar

Het verhuren van vastgoed is wereldwijd toepasbaar. Zelf zijn wij ook actief in vier verschillende landen.

Waarom kiezen voor ons?

wat zeggen anderen over ons en de begeleiding?

Het meest waardevolle pakket ooit!

Dit is wat je krijgt

Vastgoed Cursus online

Leer op je eigen tempo, waar je ook maar bent, over vastgoed. We leggen je alles van A tot Z uit in simpele taal. Hoe kom je aan eigen vermogen, welke strategie ga je volgen, hoe voer ik een marktonderzoek uit, het zoeken van panden, de onderhandeling, het financieren, het verhuren en natuurlijk hoe je verder kunt groeien. De cursus bestaat uit zowel video's als geschreven content en heeft 9 modules, en 200+ lessen.

Wij delen ons netwerk

Wij delen ons netwerk, zodat jij niet verder hoeft te zoeken naar de juiste professionals die jou verder helpen op jouw vastgoedreis.

werkboek & begrippenlijst

Een werkboek waarin bullet points, tips en opdrachten staan om jou op weg te helpen. Verder hebben we ook een begrippenlijst om jou te helpen bij alle begrippen.

audio & script

Volg de video's via onze podcast versie of lees mee via het script.

er is nog meer!

IBA Membership

In de community kan je sparren met andere investeerders, houden we je op de hoogte van het laatste vastgoednieuws, delen we tips en tricks, wordt er aanbod gegeven en houden we (live) events.

voorbeeld documenten

Ontvang verschillende voorbeeld documenten die jij nodig hebt om vastgoed aan te kopen. Denk aan een koopovereenkomst, verschillende huurovereenkomsten - ook in het Engels, indexatiebrieven en meer.

Aankopen in het buitenland online

Leer over het aankopen van vastgoed in het buitenland. Wat zijn de verschillen met Nederland en waar moet je op letten? Hoe regelen we het verhuur op afstand en meer. Ook worden er enkele landen verder uitgelicht m.b.t. wetgeving, belasting, het financieren en ons netwerk die jou kan begeleiden. (Dubai, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Frankrijk, Bali, België, Mexico, Curaçao, UK)

onbeperkt privé sessies

We maken graag kennis met jou door middel van een eerste kennismakingsgesprek. Daarna kan je gedurende drie maanden gebruik maken van de onbeperkte zoom sessies die je zelf kunt inplannen in de agenda. Handig om even met ons te sparren over jouw strategie of om een potentiële aankoop te bespreken. De privé sessies worden gegeven door Chantalle of Marijn.

SAMEN HET SUCCES VIEREN

Wanneer jij een succes story hebt, dan vieren we dit samen. Niet alleen in de community, maar je ontvangt ook nog eens een exclusieve IBA fles. Deze wordt natuurlijk thuis gestuurd.

Waarom vastgoed?

Extra inkomsten

Extra (huur)inkomsten waar je vrij weinig voor hoeft te doen of zelfs kunt uitbesteden. Hoe lekker is dat!

Waardestijging

Vastgoed stijgt op lange termijn altijd. In Nederland gemiddeld 4,85% per jaar!

Wereldwijd Toepasbaar

Buiten (fiscale) regelgeving en het regelen van een financiering, werkt het spelletje overal hetzelfde.

Hefboom (op hefboom)

Je kunt geld lenen om zo sneller te groeien. Zelfs wanneer je overwaarde vrijmaakt kan je hierop aanvullend lenen.

Huurders betalen jouw hypotheek

Hoe lekker is het dat jouw huurders de hypotheek betalen. Hierdoor houd jij meer geld over voor andere leuke dingen.

Gratis vakanties

Je kunt zelf ook gratis gebruik maken van jouw vakantiewoning. Of gebruik de huurinkomsten om ergens anders naartoe te gaan.

In 8 stappen jouw volgend pand

een community die elkaar inspireert en motiveert

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Met de 100% tevredenheidsgarantie kan je eerst even checken of de cursus bij jou past. Is dit niet het geval? Dan kan je binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

succes verhalen van anderen

"Vastgoed is geen get rich quick methode, maar wel een get rich certain methode."

Veel Gestelde Vragen

over de 1 op 1 vastgoed begeleiding

Wij willen alleen cursisten die de begeleiding en cursus gebruiken om hun leven te veranderen. Alleen diegene die actie ondernemen en van wie wij denken dat wij die echt kunnen helpen, geven we toegang. Dit is niet voor iedereen. 

Het zijn online modules, die je zowel op je laptop als via de app kan bekijken. Ze bestaan voornamelijk uit video modules en geschreven content die je zo vaak kunt bekijken als je wilt. Verder is er ook de mogelijkheid om de video’s via audio only of het script te volgen.

Wanneer je de cursus hebt aangeschaft, behoud je een lifetime toegang. Bekijk de cursus dus zo vaak als je wilt.

Je krijgt het IBA Membership bij de aanschaf van De Online Vastgoed Cursus. Hierbij kan je 24/7 al jouw vragen stellen, worden er live sessies gegeven en kan je zelfs jouw casus laten beoordelen door een expert. 

Ook krijg je drie maanden lang de mogelijkheid om onbeperkt privé sessies in te plannen. Tijdens deze sessies kan je ook al jouw vragen stellen aan ons.

Je hebt drie maanden lang de mogelijkheid om privé sessies in te plannen met ons. Je krijgt toegang tot een exclusieve agenda waar je de beschikbare dagen en tijden kunt vinden en reserveren.

De sessies duren 20 minuten per keer.  

Wanneer je ergens anders een cursus hebt gedaan, kan het alsnog interessant voor jou zijn om onze cursus ook te volgen. Wij hebben een unieke en andere manier van slim investeren in vastgoed. 

Om te bepalen of dit voor jou van waarde is, plan gewoon een afspraak in, zodat we dit op jouw persoonlijke situatie kunnen bekijken. 

Mocht je al ervaren zijn, maar toch op zoek naar gelijkgestemden en nieuwe inzichten, klik dan hier. 

Dat is absoluut mogelijk. Het is meer de vraag of jij bereid bent om hiervoor de stappen te ondernemen. 

Je moet je namelijk ervan bewust zijn dat hoe minder eigen vermogen jijzelf hebt, hoe minder cashflow je in het begin zult hebben. Je moet ergens beginnen om iets op te bouwen en dat gaat dus in het begin een stuk langzamer dan iemand die wel vermogend is. Op deze manier hebben wij ook ons vermogen opgebouwd en zijn nu financieel onafhankelijk. En wat wij kunnen ,dat kan jij ook. Als je maar bereid bent om te doen wat nodig is. 

Hoelang je ermee bezig bent is afhankelijk van hoeveel tijd je erin steekt. Sommige cursisten duiken er meteen in en hebben alles binnen een week doorlopen. Anderen nemen er iets meer de tijd voor en besteden er een aantal uur per week aan. Je kunt het op je eigen tempo doen. 

Wanneer je de cursus in één keer doorloopt, inclusief het maken van de opdrachten, ben je er zo’n 18 uur mee bezig. 

Wil je meer persoonlijke begeleiding on demand?

1 Op 1 Vastgoed Begeleiding - Brons

Tijdens dit traject wordt je zes maanden lang begeleid door een persoonlijke coach. Deze zal jou op maat begeleiden en je accountable houden indien nodig.

1 Op 1 Vastgoed Begeleiding - Diamond

Wil je on demand persoonlijke begeleiding van Chantalle en/of Marijn krijgen? Gedurende zes maanden kan je via dit traject intensieve begeleiding op maat krijgen. Exclusief krijg je ook toegang tot hun persoonlijk telefoonnummer en whatsapp. 

Lunch Consult - Tijdelijk Beschikbaar

Breng jouw vastgoedportefeuille naar het volgende level!

Twee persoonlijke 1 op 1 sessies waarin we jou in een korte tijd verder op weg gaan helpen. 

Algemene Gegevens

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl