ZONDER EIGEN VERMOGEN

Geplaatst op 22/03/2021 Door Wouter Bothoff

Eindelijk is het zover!

Waar jij al die tijd op zat te wachten is eindelijk mogelijk: ons boek lezen.

We wilden beiden altijd al eens een boek schrijven. Dit stond dan ook tussen onze lange termijn doelstellingen. En omdat we telkens weer de vraag bleven krijgen hoe wij zijn begonnen met vastgoed zijn we dit gaan opschrijven.

Maar ons boek gaat niet alleen over vastgoed. Zo vertellen we ook beiden waar we vandaan komen. In wat voor familie zijn we opgegroeid? En hoe heeft dit ons leven later beïnvloed? Marijn heeft namelijk een hele andere jeugd gehad dan Chantalle. Waar er bij hem wat uitdagingen waren, had Chantalle vrijwel alles gekregen wat ze wilde. En nee daardoor is ze geen snob geworden haha. Want ook bij haar thuis was het hard werken. “Het werk gaat voor het meisje” (of in haar geval, het jongetje).

Ook vertellen we over onze reis in Australië. Hier hebben we namelijk twee jaar gewoond. En eigenlijk wilden we hier niet meer weg maar het lot had al anders besloten.

Nadat we depressief terug in Nederland kwamen, hebben we onszelf weten te herpakken. We wisten dat we niet voor een baas wilden werken en zelf een bedrijf wilden beginnen. Omdat de horeca dichtbij Chantalle haar roots lag, was de branch snel besloten. Maarja dan kom je bij het volgende: geld. Waar haal je geld vandaan om een bedrijf te beginnen?

In ons boek vertellen we hoe we ZONDER EIGEN VERMOGEN zijn gaan ondernemen en ook hierin verder zijn gaan groeien.

Echter als ondernemer bouw je geen pensioen op en zal je zelf voor je oude dag moeten zorgen. Dus toen zijn we gaan nadenken hoe we dit het beste konden doen. Ook begon bij ons het verlangen naar reizen terug te komen. Want dit hadden we al enkele jaren niet meer gedaan. We wilden meer van het leven genieten. En door 24/7 te werken zou dit niet gaan gebeuren. Dus moesten we een vorm van passief inkomsten creëren. Een get rich certain methode.

En natuurlijk gaat het tweede gedeelte van ons boek over vastgoed, vastgoed en vastgoed. Want hoe hebben wij meerdere keren ZONDER EIGEN VERMOGEN vastgoed weten aan te kopen? En natuurlijk delen we ook een heleboel tips & trics in het boek. Zoals waar je bij moet opletten bij het onderhandelen en hoe je gebruik kunt maken van een verkopersmarkt.

Dus met trots presenteren wij:  ZONDER EIGEN VERMOGEN hoe iedereen in vastgoed kan investeren

Wil je ons boek bestellen? Klik dan hier!

Schrijf je in voor de gratis live online vastgoed training!

Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Claim jouw gratis plek