fbpx

Ontdek hoe je slim kunt investeren in vastgoed!

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed.

In 2009 kwamen we voor het eerst in aanraking met het verhuren tijdens onze backpack reis door Australië. We huurden een recreatiewoning en verhuurden de overige kamers weer door, het zogenoemde Rent2Rent.

In 2014 zijn we onze kennis gaan verbreden door diverse cursussen te volgen over investeren. Dit leidde in 2015 naar ons eerste kooppand. In de jaren daarna hebben we voor ruim 4 miljoen aan vastgoed aangekocht bestaande uit recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenpanden, kantoor- & winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw project, opknappers tot volledige transformaties.

We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken.

Vastgoed is een middel, niet het doel!


Met vastgoed ontvang je iedere maand een passief inkomen waardoor je meer tijd hebt om te doen wat jij wilt, waar jij wilt, wanneer jij wilt en met wie jij wilt

Dit boek wordt normaal verkocht voor €19,99, maar met onderstaande link kun je deze nu geheel gratis krijgen. Je hoeft alleen de verzendkosten te betalen!

1 +
Boeken Verkocht
Frans
Lees verder
"Ik vond het heel gemakkelijk om te lezen, vooral omdat ik last heb van dyslexie. Het boek is heel toegankelijk en inspirerend 👍"
Sander
Sander
Lees verder
Geduld is een schone zaak @ibacoaching net als een goede basis en strategie. Dat boek komt er wel er is genoeg werk te verzetten, ook al is het mooi weer! Doelen gaan gehaald worden! Ik zie toe op een mooie samenwerking en hoop jullie snel echt te spreken!
Anouk
Anouk
Lees verder
IBA is zo helder en duidelijk! Marijn en Chantalle maken je enthousiast, geven je do's en don'ts en laten je goed nadenken over wat er mogelijk is. Zit je 'goed vast' in je eigen leven? Wil je meer rust en (financiële) ruimte? Denk dan eens aan IBA Je vind het vast goed!
Tom
Lees verder
"Als ik dat verhaal van Marijn lees, herken ik mezelf zo erg!! Heerlijk om te lezen! Het motiveert enorm!"
Lisa
Lees verder
"Leuk en inspirerend boek. Ik weet zeker dat veel mensen hierdoor meer mogelijkheden gaan zien."
Elmer
Elmer
Lees verder
Samen met 2 vrienden de eerste stappen aan het zetten op de vastgoedmarkt......in begrijpelijk taal. Persoonlijke benadering, sterk verschil in stijl ivm ander aanbieders (positief!). Bij IBA en bij ons staat plezier voorop 👍
Gllmn Schaken
Gllmn Schaken
Lees verder
Jaaaa hij is binnen hooorr! Sneller dan verwacht! Had 'm al gelezen maar toch errrrrruuuug blij mee 🥳😃
Alleandré Hook
Alleandré Hook
Lees verder
Het boek " Zonder Eigen Vermogen" geeft je praktisch tips bij de hand, om zelf een vastgoed koninkrijk op te bouwen. Zodat je echt kan leven, een financieel vrij bent.
Bert
Bert@bertu.us2005
Lees verder
Wat een geweldig boek geschreven door🔥🔥🔥 @chantalle_noordermeer. Er staan supergoede 😃👍 tips en tricks in. Echt een aanrader dus als je dit boek ook wil bestellen kijk even op haar instagram ❤ En volg haar voor meer interessante onderwerpen. 😻
Janneke Ke
Janneke Ke
Lees verder
"Direct het boek Zonder Eigen Vermogen besteld van dit top duo! Ik volg ze al langer en ben zeer benieuwd naar alle kennis die ze met zoveel liefde delen. Ik waardeer hun inzet enorm!"
Leendert
Lees verder
"Eergisteren lag Zonder Eigen Vermogen bij mij in de bus. Vandaag opgepakt en in 1x uitgelezen. Makkelijk leesbaar met enkele welkome links naar meer! gefeliciteerd met jullie prachtige boek -:)"
Previous
Next