fbpx

Afgelopen week waren we bezig met onze jaarlijkse doelstellingen.

Deze maken we al jaren voor het aankomend jaar en ook voor de komende 10 jaar. 

 
Hierbij splitsen we deze doelstellingen op privé vlak, investeringen en zakelijk vlak. Drie punten die erg belangrijk zijn in ons leven. 
 
Chantalle keek even terug naar de doelstellingen die ze in 2019 had gemaakt voor 2030. Hierbij had ze specifiek gezet dat ze een tweede huis in Amerika wilde. Dit heb je wellicht ook al in ons boek gelezen. 
 
Dat is niet zo shocking, maar wat wel bizar was is dat erachter tussen haakjes een jaartal stond en ze al jaren niet naar deze doelstellingen had gekeken. 
 
Het jaartal dat erachter stond, wanneer we dus een woning in de US zouden hebben, was 2023.
Laten we nu deze maand een woning in de US op onze naam hebben gekregen!
 
Bizar hoe krachtig doelstellingen en het geloven hierin is, ondanks dat we het al vergeten waren. Natuurlijk niet ons doel, maar wel wat we precies hadden neergezet – het jaartal.
 
Natuurlijk zijn er ook doelstellingen doe we nooit bereiken omdat onze doelen in de loop van de jaren ook veranderen. Zoals een droomhuis bouwen in Nederland. We dachten dat dat een doel van ons was, maar kwamen er later achter dat we hier helemaal geen privé huis mee willen. Het is prima om sommige doelen los te laten, of sommigen juist uit te stellen. Zolang je weet dat je stappen maakt naar jouw doelen, dan ben je goed bezig.
 
Zet jij doelstellingen of goede voornemens? 
Hoe doe jij dit? 
En behaal jij ze ook?

Om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen,

hebben we een gratis template gemaakt!