fbpx

Het fijne aan weg zijn, even niets doen, op het strand liggen, is dat we dan veel lezen. Op de een of andere manier lukt dit thuis niet helemaal. 

Omdat we weten hoe krachtig het juiste boek kan zijn, hebben we vier leestips voor jou voor deze zomer. 

Tip 1

Rijke Pa, Arme Pa – Robert Kiyosaki

Het boek waar het allemaal begon voor ons. Dit was echt een eye opener omdat we wel vermogende mensen om ons heen hadden, alleen zij werkten voor het geld en lieten geld niet voor hun werken. Na het lezen van dit boek kunnen we ook deel 2, Cashflow Quadrant, aanraden. 

Tip 2

Denk Groot & Word Rijk – Napoleon Hill

Dit is een mindset boek. Misschien denk je wel dat dit onzin is, maar mindset is hetgeen waar alles op valt of staat. Als je mindset niet goed is, dan heeft actie ondernemen geen nut. En wanneer je dan iets doet, denk dan meteen groot. Waarom zou iemand anders dit wel kunnen en jij niet? Niemand is bijzonder.

Tip 3

Buy Low, Rent High – Samuel Leeds

Dit was – en wellicht is nog steeds – één van onze voorbeelden. We zijn naar zijn cursus in Engeland geweest en hij weet goed hoe hij het slim investeren in vastgoed daar moet uitvoeren. Ook kwamen we door hem op het idee om zelf te gaan Deal Sourcen, al wordt dat tegenwoordig anders gedaan dan wij het deden, maar dat is een ander verhaal.

Zijn strategie passen wij nog steeds toe: laag inkopen en hoog verhuren. 

Onze leden in Het IBA Membership kunnen gratis de e-book versie lezen – verkrijgbaar via het online platform.

Tip 4

Zonder Eigen Vermogen – IBA Coaching

Ons eigen boek kan natuurlijk niet missen in dit rijtje. Dit boek vertelt jou hoe wij financieel vrij zijn geworden, zonder eigen vermogen, want zo zijn we echt begonnen. Het vertelt in het kort ons levensverhaal en je zult zien dat ook wij niet speciaal zijn en dat alles wat wij bereiken ook mogelijk is voor jou.

Bestel jouw gratis exemplaar via deze link.