fbpx

2 t/m 4 Juni 2024

Vastgoed Roadtrip
in Spanje

Realiseer samen met ons jouw volgende woning in Spanje!

voor wie is deze trip?

Je hebt vermogen beschikbaar. Dit kan ook overwaarde zijn van je privéwoning of uit andere investeringen komen.

Je wilt een (tweede) woning in Spanje aankopen.

Je zoekt een netwerk van mensen die jou van A tot Z kunnen begeleiden bij het hele proces.

Wat kan je verwachten?

de trip

We gaan in totaal 3 volle dagen op pad in de regio van Murcia. Zo gaan we verschillende plaatsen bezoeken in deze regio en natuurlijk ook meerdere panden bekijken die jij direct zou kunnen aankopen. 

Naast de bezichtigingen maak je ook kennis met enkele contacten uit ons netwerk die jij nodig hebt om vastgoed aan te kopen in Spanje. 

Natuurlijk zullen we ook genieten van de spaanse cultuur en het heerlijke eten en drinken dat dit land te bieden heeft.

Deze trip is compleet verzorgd. Dat wil zeggen inclusief twee overnachtingen, vervoer tijdens de trip, eten en drinken. Je hoeft dus alleen te zorgen dat jij je vervoer naar Spanje regelt. 

de regio

Murcia is een stad en gemeente in het zuidoosten van Spanje. Het is de hoofdstad van de regio Murcia. De stad telt 441.003 inwoners, daarmee is het de zevende stad van Spanje.

Murcia heeft een lange, interessante geschiedenis en is vandaag de dag een levendige toeristische stad, vol cultuur, lekker eten en met een een bruisend nachtleven.

Ook de omgeving heeft genoeg te bieden zoals gezellig authentieke boulevards en mooie stranden. Een aantal van deze plaatsen zullen we ook gaan bezoeken en hier ook aanbod gaan bekijken. Juist de plaatsen eromheen zijn zeer interessant om aan te kopen!

Even voorstellen...

Het team

Deze trip zal begeleid gaan worden door Chantalle en Marijn Noordermeer. Zij zitten sinds 2015 in het vastgoed en hebben panden zowel in Nederland als in het buitenland. 

Door slim te investeren in vastgoed zijn zij sinds 2019 financieel vrij en begeleiden ook al een aantal jaren anderen om ditzelfde te doen.

Daarnaast zal Eric ook aanwezig zijn. Hij is financieel adviseur. Hij helpt mensen niet alleen om hun overwaarde in Nederland op te nemen, maar ook om financieringen in Spanje te realiseren. 

Ook is hij regelmatig te vinden in Spanje en weet hij als geen ander alle ins en outs van dit land.

BEN JE OP ZOEK NAAR AANKOOPBEGELEIDING IN SPANJE?

Impressie

één van de vorige roadtrips

inclusief

Deze roadtrip is inclusief de cursus Investeren In Het Buitenland. Krijg alvast wat basisinfo over Spanje en andere landen. Ook laten we zien hoe jij je boekingen kunt regelen en je huurprijs kunt optimaliseren.

Online te bekijken wanneer jij wilt. 

Ook krijg je toegang tot het waardevolle IBA membership. Hierin zitten meerdere groepen om al jouw vragen te stellen, je casus te bespreken, aanbod + het laatste nieuws ontvangen en kan je de maandelijkse (online) events bijwonen.

Q&A

MEEST GESTELDE VRAGEN

We beginnen op zondag om 12:00 uur op locatie in Spanje. Vanaf daar zal de trip van start gaan en zullen de eerste bezichtigingen plaats vinden. Maandag zijn we de hele dag onderweg en dinsdag sluiten we richting de avond de trip af. Je bent dus – inclusief het reizen van en naar Spanje – drie volledige dagen onderweg.

De trip is inclusief twee overnachtingen (op zondag en maandag), ontbijt op maandag en dinsdag, lunch op alle drie de dagen en een diner op maandagavond.

Het vervoer voor tijdens de roadtrip – de bezichtigingen en de eetlocaties die inclusief zijn – zal door ons verzorgd worden.

Voor de reis van Nederland naar Spanje en terug tot het hotel in Spanje dien je dus op eigen initiatief iets te regelen.

De Vastgoed Roadtrip wordt in het Nederlands gegeven. Ons team en het netwerk die aanwezig zullen zijn kunnen allen Nederlands spreken. Het is dus niet nodig om Spaans te kunnen spreken.

 

Ook voor de aankopen zal er Nederlandse begeleiding beschikbaar zijn.

Het vervoer heen en terug naar het land van de roadtrip tot het hotel dien je zelf te regelen. Na je aanmelding ontvang je een email de beste vluchten die aansluiten op deze trip.

Zorg er verder voor dat je een geldig paspoort bij je hebt, een bankpas en/of creditcard, cash geld en vergeet je reisverzekering niet. 

Natuurlijk!

Gedurende de gehele trip zal je begeleidt worden door ons team. Verder zal je onze netwerkpartners ontmoeten die jou ook kunnen helpen bij vragen.

Dat is absoluut mogelijk, echter is deze Vastgoed Roadtrip dan niet de juiste stap voor jou. Klik hier om te bekijken welke cursus beter bij je past of mail naar info@ibacoaching.nl zodat we kunnen kijken wat er wel mogelijk is met jouw vermogen.

Na je aanmelding ontvang je een vragenlijst. Aan de hand van de vragenlijst zullen wij panden/projecten selecteren die op jouw wensen aansluiten. 

De trip is dus niet vooraf al gepland en zal dus iedere keer anders zijn. 

We begrijpen dat je wellicht nog aanvullende vragen hebt over de Vastgoed Roadtrip. 

Klik hier om een mail te sturen of om een bel afspraak aan te vragen.