fbpx

Onze nieuwe coach Emyle

Met ons vertrek naar Amerika en onze huidige werkzaamheden en coaching sessies was een uitbreiding van een nieuwe persoonlijke coach een logische stap. 

Na een aantal maanden te zoeken kwamen we erachter dat de juiste persoon al die tijd al dichtbij ons was.

Emyle heeft de Online Vastgoed Cursus doorlopen en is door ons persoonlijk 1-op-1 begeleidt. Hij kent onze diensten en ons dus als geen ander. Daarnaast is hij erg gedreven en zelf ook bezig om zijn (vastgoed)droom waar te maken. 

Wij twijfelen dan ook niet over zijn kennis en kunde om anderen de juiste persoonlijke begeleiding te geven die zij nodig hebben. Emyle zal het Accountability Traject gaan uitvoeren. Verder geeft hij ons ondersteuning in het beantwoorden van de vragen in de Community.

Maar wie zijn wij om jou over hem te vertellen als hij dat beter zelf kan doen. 

Met genoegen introduceren wij hierbij dus Emyle:

“Mijn verhaal begint in 2010, het jaar dat ik mijn vrouw Joanne leer kennen in Rotterdam. Werkzaam als technisch service manager was ik verantwoordelijk voor het opleiden van technisch personeel en het aansturen hiervan. Mijn grootste kracht is het opleiden van mensen die verandering willen. Een jaar nadat ik Joanne had leren kennen heb ik mezelf een doel gesteld. Emigreren naar Azië, het land van herkomst van mijn vrouw, de Filipijnen. Dat lijkt een droom maar ik wist zeker dat dit mogelijk moest zijn. De grote vraag was hoe? En wat ga je daar doen om je geld te verdienen?

Het antwoord was eigenlijk niet zo moeilijk. Er moest cashflow komen uit Nederland om mezelf daar geen zorgen te maken. Pensioen krijg ik in 2045 en daar ga ik niet op wachten.

In 2015 ben ik me gaan verdiepen in vastgoed en op mijn eigen manier de dingen uit gaan zoeken. Ik ben autodidact, een mooi woord voor enorm eigenwijs en alles wat ik doe leer ik mezelf. Maar zonder netwerk of enige kennis heeft het toch nog geduurd tot 2018. In dat jaar verkreeg ik mijn eerste buy to let pand en sindsdien heb ik mijn geld verdiend met vastgoed. Twee jaar geleden heb ik Marijn en Chantalle ontmoet en dankzij hun heb ik me verder kunnen ontwikkelen en ben ik waar ik nu ben. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in transformaties en alles wat daarbij komt kijken.

Naast het vastgoed investeer ik sinds 2021 in de Filipijnen. Samen met mijn vrouw koop ik daar strategisch gelegen grond voor de bouw van resorts, farms en huizen voor expats.

Mijn droom komt steeds dichterbij dankzij het vastgoed waar het ooit mee begon. Durf jij ook groot te dromen?”

Wil jij ook door Emyle gecoacht worden?