Ontdek hoe je slim vermogen kunt opbouwen in vastgoed

We laten je onze methode zien.

Start direct

10 +

Jaar ervaring in vastgoed

90 +

Vastgoeddeals gesloten

200 +

Tevreden cursisten

Lifetime toegang tot de training

Bestaande uit video modules. Te bekijken op jouw tempo. Waar, wanneer en zo vaak je wil. Je krijgt ook toegang tot toekomstige updates.

Coaching

Live sessies en Q&As om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Regelmatig worden er ook gastsprekers uitgenodigd. Alles om jou verder op weg te helpen.

Rekensheets

Sheets om al jouw berekeningen op uit te voeren. Bijvoorbeeld wat je maximale aankoopprijs mag zijn, BAR, NAR en rendementsberekening.

Online Community

24/7 masterminden met zowel beginnende als ervaren investeerders. Daarnaast delen wij hier regelmatig nog extra tips & trics.

Documenten

Voorbeelddocumenten zoals huurovereenkomsten (o.a. woningen, garageboxen, winkels), indexatiebrieven, garantstellingsbrief, flyer, koopovereenkomst, algemene bepalingen, begrippenlijst en meer!

Voorbeeld Casussen

Casussen van verschillende projecten ter inspiratie. Hierbij laten we alles zien: cijfers, leermomenten, ons netwerk etc.

Wij zijn IBA Coaching

Marijn en Chantalle, zowel business- als levenspartners. Samen hebben wij ruim 10 jaar ervaring in het investeren in vastgoed. Begonnen in Australië als noodzaak om geld te besparen als backpackers door middel van Rent2Rent en House Sharing. Later als pensioenopbouw, want als ondernemer bouw je dit niet standaard op. En nu als passie en om anderen een succesvol leven te laten leiden. Naast het leren investeren aan anderen hebben wij ook een vastgoedmanagement bedrijf en zijn wij Deal Sourcers voor anderen.

In 2019 hebben wij 10 objecten alleen al voor ons zelf weten aan te kopen! Daarnaast waren wij de eersten die via het Crowdfundplatform geldvoorelkaar.nl een vastgoed project succesvol hadden gefinancierd. Later waren wij weer de eersten die dit met een rente van slechts 4.5% bereikten.

Wij zien altijd mogelijkheden en creativiteit om verder te groeien!

Chantalle
Marijn

Woorden van onze Achievers

De verhalen van onze cursisten spreken voor zich.

Angelie Thoone

21 juli 2020

Marijn en Chantalle zijn erg goed in hun vak en mega enthousiast, wat het extra leuk maakt om een cursus bij ze te volgen! Bij vragen zijn ze ook makkelijk te bereiken en helpen ze je snel verder.

Anoniem

2 juni 2020

Ik mag zeggen dat ik erg blij ben dat ik jullie heb gevonden. Mede door het vinden van deze waardevolle groep weet ik zeker dat mijn leven er dit jaar nog anders uit zal zijn.

Monica

9 juni 2020

Echt complimenten voor wat jullie doen met IBA en hoe alles is opgezet. Fijne opbouw van lessen, duidelijke uitleg, betrokkenheid van jullie, opvolging met e-mails en dergelijke. Volgende week de call gepland. Top en super leuk dat jullie dat doen. Ga zo door! 🙂

Ylona Spiekman

6 juni 2020

Ons eerste pand is aangekocht en we zijn alweer bezig met de volgende. We delen onze inmiddels geleerde kennis ook graag in de besloten facebook groep voor Achievers 💚! Marijn & Chantalle. Bedankt voor het delen van jullie enorme kennis 🙏

Anja van Pijkeren

29 april 2020

In korte tijd zeer veel geleerd over investeren in vastgoed door de enorm goede cursus. Deze mensen nemen je aan de hand mee zodat je weloverwogen panden kunt kopen die leiden tot winstgevende huuropbrengsten.

Jos Welling

10 februari 2020

Heel veel gehad aan deze cursus! Ik was enorm sceptisch toen ik hieraan begon. Na een bak met informatie die we in twee dagen kregen lijkt het vastgoed beleggen eigenlijk kinderspel. alles in de cursus is tot in de puntjes verzorgd 👌

Carlo Wen

11 mei 2020

Heb meerderen cursussen van Marijn Noordermeer en Chantalle Noordermeer genomen. Ze zijn heel goed in hun vak ! zeker aan te raden. Het zijn heel gemotiveerde mensen. Die hard werken en iedereen probeer te helpen! 👍 Keep on going!

Anique Gelens

30 april 2020

Enthousiaste mensen met veel kennis! Ontzettend inspirerend en het maakt je heel enthousiast om in actie te komen! 🔥🔥🔥🔥🔥

Ramond Meulenbeek

2 april 2020

Kennis, spontaniteit en massive action!

Hamun

6 april 2020

Het is allemaal duidelijk, vooral hoe jullie module 1 hebben aangepakt. Persoonlijk (financieel) situatie in beeld hebben helpt enorm. En leuk dat jullie om en om en samen een video presenteren.

Rianne Grooten

26 mei 2020

Ik heb mijn vrije tijd in Corona crisis goed besteed door de online training te volgen van Chantalle Noordermeer en Marijn Noordermeer. Door het delen van hun kennis van investeren in vastgoed veel kennis en handvatten gekregen om door te gaan pakken met onze investeringen. Helemaal top! 👍

Meta

25 juni 2020

Ik moet zeggen dat ik voordat ik aan de cursus begon een beetje sceptisch was. Het kwam een beetje tel sell over, zo positief en tja het is toch wel even wat geld. Maar we wisten gewoon niet waar te beginnen, misten echt een leidraad. Nu heel erg blij dat we de stap gezet hebben. De positiviteit bevalt goed, en alles wat er gezegd wordt qua actie, geloof, positief zijn daar sta ik helemaal achter! Qua inhoud is het ook goed. Mooie opbouw in de modules. Zowel voor mensen zonder kennis goed te volgens maar ook voldoende uit te halen voor mensen die al meer weten.

Ja, ik wil financieel vrij worden met vastgoed!

Je kunt meteen aan de slag en krijgt lifetime toegang tot de cursus inclusief alle updates.

Start direct