fbpx

Danny is vastgoedinvesteerder en investeert in garageboxen. Als IBA Achiever was hij bereidt om een aantal vragen te beantwoorden:

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik ben bij IBA terecht gekomen via Google, eerst het boek gelezen, en toen 3/4 maanden later de cursus gedaan.

Waarom heb je voor Chantalle en Marijn gekozen?
Ik heb voor Chantalle en Marijn gekozen omdat ze me heel benaderbaar leken, en ze naar mijn idee gewoon lekker normaal en zichzelf gebleven zijn!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk al mijn hele leven in de horeca, heb zomers 70/80 per week gewerkt, altijd met als doel om ooit iets te kopen.. en dan geld voor mij laten werken!

Hoe heb je jouw eerste object gevonden?
Ik heb mijn object gevonden via Funda, een afspraak gemaakt, bod uitgebracht.. en voor ik het wist wat de garagebox van mij.. ik had via mijn kennissen kring al direct een huurder dus dat maakte alles erg fijn.

 Heb je het gefinancierd en hoe kwam je aan het eigen vermogen?

Ik heb de box volledig uit eigen vermogen gekocht voor 44K, en verhuur hem nu voor 225 netto in de maand. Ik zag het eigenlijk zo : ik kan mijn spaargeld op de bank laten staan, en er weinig tot rente voor ontvangen. Of ik koop een pandje dat over 20 jaar meer waard is, en waar ik netjes elke maand geld van ontvang.

Hoe zie jij de toekomst van vastgoed?

Ik zie de toekomst van vastgoed goed! Tuurlijk zullen er altijd regels en belastingen bijkomen, maar in mijn ogen zullen daar ook weer altijd manieren zijn om toch geld te verdienen.


Heb je nog tips voor anderen die dit ook willen maar de stap nog niet durven te zetten?

Mijn tip is echt gewoon doen, goed je huiswerk doen.. en dan gewoon actie!

Wil jij ook ontdekken of vastgoed iets voor jou is? Kom dan naar de Kickstart Dag waar je op een laagdrempelige manier leert over het investeren in vastgoed en jouw vragen beantwoord worden.

Klik hier voor meer info.