fbpx

Voor wie is deze cursus?

Je hebt al panden en/of kennis, maar wilt de mogelijkheden in het buitenland ontdekken

Altijd & Overal Toegang

Je ontvangt direct toegang tot de online cursus Investeren In Het Buitenland. De cursus is overal te bekijken via de computer, laptop of app.

Certificaat

Ontvang digitaal jouw certificaat na het bekijken van de gehele cursus.

Membership

Krijg 4 maanden toegang tot het IBA Membership. Hierin zit o.a. de IBA community om vragen te stellen, delen we vastgoed nieuws, houden we interessante online sessies, delen we succes stories en ontvang je aanbod uit het buitenland.

De Lessen

De Basis

Wat zou een reden kunnen zijn dat je naar het buitenland gaat om te investeren in vastgoed?

Marktonderzoek/Landen selectie

Ontdek hoe je beslist in welk land en plaats je gaat investeren.

De Zoektocht

Nadat je een land/plaats hebt gevonden, hoe kom je dan aan aanbod? Dat vertellen we je in deze les. 

De Korte Termijn Verhuur

In deze les vertellen we je meer over hoe je het maximale kunt behalen bij het verhuren van jouw woning in het buitenland.

Adverteren En Verhuren

Hoe pak je het adverteren en verhuren aan van jouw woning in het buitenland. Jij kan er zelf namelijk niet even naartoe gaan voor een inspectie, de sleuteloverdracht en alle overige zaken. Wij delen met jou hoe je dit het beste kunt uitbesteden.

De Risico's

Natuurlijk zitten er ook risico’s aan bij het investeren in vastgoed in het buitenland. Wat zijn deze risico’s en hoe kan jij jezelf hiervoor beschermen? Dat leggen we uit in deze les.

Info Per Land

Na de basislessen gaan we van een aantal landen dieper kijken waarom dit land interessant kan zijn voor jou. Wat is de wetgeving, de (fiscale) kosten, waar vind je panden en delen we ons netwerkpartner die jou van A tot Z kan helpen in dat land.

& Meer!

Ook in deze cursus hebben we een werkboek beschikbaar voor jou gesteld en kan je de video’s ook in audio vorm luisteren. Handig voor onderweg!

 

Ook delen we voorbeeldcasussen en handige websites om op afstand te kunnen investeren.

Inclusief Het IBA Membership

Krijg toegang tot Het IBA Membership. Hierin worden deals uit het buitenland aangeboden, kan je 24/7 vragen stellen, worden er online en live events gehouden, kan je jouw casus laten beoordelen en meer!

Lifetime Toegang

Je krijgt direct toegang tot de cursus Investeren In Het Buitenland en kan de content zo vaak bekijken als jij maar wilt. Overal beschikbaar via jouw pc, laptop of de app.

leer van ervaren investeerders

de coaches

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd, in 2019, zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed.

Sinds 2020 zijn we ook in het buitenland gaan investeren. Ons eerste project was een nieuwbouwwoning in Oostenrijk voor onszelf. In de periodes dat we er zelf niet in zouden zitten, zouden we hem gaan verhuren. Dat smaakte naar meer! 

Al onze buitenlandse projecten – inclusief alle details die we niet op social delen – laten we zien in deze cursus.

Het mooie aan het investeren in het buitenland is dat er andere mogelijkheden zijn en dat je op deze manier een mooie spreiding krijgt van je portefeuille. Verder kan je er ook zelf gebruik van maken, wat natuurlijk een heel mooi extraatje is. 

Inspiratie over

Investeren in het buitenland

Investeren in Spanje

Spanje is één van de meest populaire vakantieplek van Nederlanders. Daarom is het ook niet zo vreemd dat velen hier ook een tweede woning of meer kopen.

In deze blog delen we enkele facts over het investeren in vastgoed in Spanje. […]

Lees verder…

Lees verder »

Hoe jouw overwaarde jou gratis vakanties kan opleveren

Als ik je zou vertellen dat je ieder jaar gratis op vakantie kunt gaan, dan zou je mij vertellen dat dit te mooi is om waar te zijn, toch?

Zou jij ook wel een vakantiewoning aan de piste of in de zon aan het strand willen? Zou je meer inkomsten willen hebben waar je niet iedere week kei hard voor hoeft te werken?
In deze blog vertellen we dat deze droom dichterbij is dan jij denkt! […]

Lees verder…

Lees verder »

Investeren in Frankrijk

Op verzoek van jullie delen we in deze blog enkele feiten over vastgoed in Frankrijk. Waarom zou je voor dit land kiezen om te investeren? Hoe zit het met vermogensbelasting, regels m.b.t. verhuren en het financieren als Nederlander. […]

Lees verder…

Lees verder »

Investeren in Italië

Italië is het land van heerlijk eten, aperol en in de zomer ook de vele Hollanders. En hoe zit het met het investeren in vastgoed in Italië?
In deze blog geven we je meer inzicht hierin. […]

Lees verder…

Lees verder »

Investeren in Oostenrijk

Kerst 2020 hadden we besloten om te gaan investeren in een vakantiehuis in Oostenrijk. Wat begon als een tweede woning voor onszelf waar we altijd naartoe zouden kunnen gaan, ook bij een eventuele lockdown, is nu een serieus en interessante investering geworden.

Wat maakt Oostenrijk nou zo interessant?
We delen in deze blog enkele feiten over het investeren in Oostenrijk. […]

Lees verder…

Lees verder »

Veel Gestelde Vragen

over de cursus Investeren In Het Buitenland

Het zijn online modules, die je zowel op je laptop als via de app kan bekijken. Ze bestaan voornamelijk uit video modules en geschreven content die je zo vaak kunt bekijken als je wilt. Verder is er ook de mogelijkheid om de video’s via audio only of het script te volgen.

 

Zie hierboven voor de modules om een idee te krijgen.

Je krijgt het IBA Membership bij de aanschaf van cursus Investeren In Het Buitenland. Hierbij kan je 24/7 al jouw vragen stellen, worden er live sessies gegeven en kan je zelfs jouw casus laten beoordelen door een expert. 

Klik hier voor meer info.

Het is juist beter indien je al een cursus hebt gedaan. We gaan er vanuit dat je de basis over het investeren in vastgoed namelijk al kent wanneer je deze cursus aanschaft. 

Deze cursus is dus echt voor diegene die verder willen groeien. Heb je nog geen ervaring en/of kennis? Klik dan hier voor een andere cursus die beter bij je past. 

Dat is absoluut mogelijk. Het is meer de vraag of jij bereidt bent om hiervoor de stappen te ondernemen. 

Je moet je namelijk ervan bewust zijn dat hoe minder eigen vermogen jijzelf hebt, hoe minder cashflow je in het begin zult hebben. Je moet ergens beginnen om iets op te bouwen en dat gaat dus, in het begin, een stuk langzamer dan iemand die wel vermogend is. Op deze manier hebben wij ook ons vermogen opgebouwd en zijn nu financieel onafhankelijk, en wat wij kunnen dat kan jij ook, als je maar bereidt bent om te doen wat nodig is. 

Houd er wel rekening mee dat je in het algemeen in het buitenland meer vermogen nodig hebt dan wanneer je in Nederland wilt starten met investeren.

We behandelen de UK ook kort in deze cursus, maar wil je alles van A tot Z hierover weten? klik dan hier.

De cursus Investeren In Het Buitenland is een algemene cursus die je meer inzichten geeft in de mogelijkheden in het buitenland. Daarbij geven we algemene kennis over bepaalde landen. De meeste waarin wijzelf nog niet in hebben geïnvesteerd.

De cursus Investeren In De UK is een uitgebreide cursus die jou van A tot Z uit legt hoe je succesvol kunt investeren in de UK. Hierbij deelt coach Rick ook zijn ervaringen als ervaren UK investeerder. 

Op dit moment vind je info en eventuele netwerkpartners over de volgende landen:

Dubai

Spanje

Portugal

Oostenrijk

Frankrijk

Bali

België

Mexico

Curaçao

UK

*Later zullen er meer landen aan toegevoegd worden.

Indien je nog meer vragen voor ons hebt, voordat je de cursus wilt aanschaffen, stuur ons gerust een email via info@ibacoaching.nl