fbpx

CROWDFUND CURSUS

Crowdfunden heeft ervoor gezorgd dat wij exponentioneel konden groeien in 2019 en daardoor financieel vrij werden. 

Of dat je nu een ervaren belegger of startende bent, crowdfunden heeft veel voordelen die andere partijen niet hebben. Wil jij de mogelijkheden ontdekken die het jou kan bieden? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken en waar te beginnen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Crowdfunden is niet meer weg te denken in de wereld van investeren en groeien. Waar de banken ophouden, neemt de crowd je verder mee. Vooral met de stijgende rentes wordt financieren via de crowd steeds aantrekkelijker en is het dus niet meer slechts een alternatief om te financieren. 

100% Funding

Wij zijn Marijn en Chantalle Noordermeer. We waren in 2019 aan het bedenken hoe we exponentieel konden groeien met vastgoed. Door middel van vijf succesvolle crowdfund projecten te realiseren hebben we in één jaar tijd tien objecten kunnen aankopen. Zonder de crowd waren dit er slechts drie of vier geweest. 

 

Wij laten jou zien hoe jij kunt berekenen of crowdfunden iets voor jou is, waar de waarde ligt en hoe jij dus ook verder zou kunnen groeien. Ook delen we onze projecten, onze pitch en tips hoe wij de crowd hebben weten te overtuigen om in ons te investeren. 

 

Wij waren de eersten die het voor elkaar kregen op een vastgoed project 100% te funden – in slechts 19 minuten! Later zelfs met een rente van 4,5% – waar normaliter 5,5% of hoger is, ook een primeur dus. 

Crowdfunden wordt DE manier om vastgoed te financieren dit jaar. Waarom zou je wachten als je nu de crowd al achter je kan hebben?!

Totaal €992,- maar nu €299,-

Voordelen van crowdfunden:

Dit is wat je gaat leren:

1.

Je leert wat hefbomen inhoudt en waarom dit zo krachtig kan zijn bij het investeren in vastgoed. Door hefbomen en crowdfunden te combineren kan je een exponentiële groei creëeren.

2.

We leggen je uit wat de verschillen zijn tussen een financiering bij de bank en via de crowd. Natuurlijk zitten er niet alleen maar voordelen aan financieringen via de crowd, en juist de nadelen zijn belangrijk om te weten voordat je zelf gaan funden. 

3.

Er zijn honderden platformen waarmee je kunt samenwerken om te gaan crowdfunden. Hoe weet je nu welke het beste bij jou past om een succesvol project te kunnen realiseren?

4.

We leggen jou stap voor stap uit wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je geen tijd verliest voor en tijdens het funden. Wanneer moet je wat gaan regelen en hoe zit het als je project 100% gefund is, of wat als het niet helemaal lekker loopt? Ook dan hebben we tips en trics voor je.

5.

Is crowdfunden nu altijd de beste manier om vastgoed te financieren? Hoe bereken ik wat de beste manier is? Want je kunt natuurlijk de gehele financiering funden, maar je kunt het ook stapelen. Wij laten je precies zien hoe wij deze berekeningen maken om te ontdekken of crowdfunden de strategie is die bij ons past. 

6.

Natuurlijk is er veel meer mogelijk via de crowd dan je in eerste instantie zou denken. Je kunt veel meer dan alleen een simpele financiering aanvragen op een object dat je hebt gevonden. Ook deze andere slimme manieren zullen we bespreken om jou een optimaal resultaat te geven. 

7.

Omdat we zelf vijf succesvolle projecten hebben gefund, weten we als geen ander hoe je dit moet aanpakken. Wij delen dan ook niet alleen onze tips en trics in deze cursus, maar laten je ook onze projecten zien. Hoe zag onze pitch eruit, en het beeldmateriaal, hoe zorgden we ervoor dat de crowd in ons zou gaan investeren in plaats van een ander, en meer. 

8.

Waarschijnlijk heb je nog wat vragen nadat je de cursus hebt afgerond. Daarom krijg je 14 dagen lang het IBA Membership om jouw vragen in de community te stellen.

Ben jij klaar om te gaan funden?

Voor wie is deze cursus?

De Beginner: Je wilt gaan investeren in vastgoed, maar hebt nog geen panden.

-Je hebt al panden maar wilt er meer uit halen, meer risico nemen en sneller groeien.

De Expert: Je hebt al een mooie portefeuille opgebouwd, maar bent klaar voor de volgende stap. Je kunt wat meer risico nemen of wilt op een andere manier verder groeien dan via de reguliere banken. 

Veel gestelde vragen over de Crowdfund Cursus

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost eenmalig €299,- inclusief BTW, te betalen via Ideal, Creditcard of Bancontact. Dit is een tijdelijke aanbieding, de cursus is dan ook over een tijdje niet meer aan te schaffen. Wanneer je de cursus aanschaft, krijg je een levenslange toegang. 

Hoe weet ik of de cursus iets voor mij ?

Dat weet je nooit 100%. Maar als je graag wilt gaan crowdfunden en je zoekt hier begeleiding bij, dan kan ik het je zeker aanraden. Nog nooit is er een project niet volledig gefund van ons, we weten dus waar we het over hebben.  

Hoe werkt de cursus?

Direct na de betaling, krijg je toegang tot de online cursus en het IBA Membership. Je kunt dus direct aan de slag en de video’s op jouw tempo bekijken. Ook kan je alle video’s in audio vorm luisteren en zit er een werkboek bij om opdrachten te maken. 

In één van de groepen in de community kan je al jouw vragen stellen, waarop Marijn en Chantalle – en wellicht nog andere ervaren investeerders – antwoord op zullen geven. 

 

Hoeveel tijd kost de cursus?

De video’s nemen zo’n 3 uur in beslag en kan je luisteren of bekijken via de laptop of de app. Alles is onbeperkt kijkbaar en je krijgt een lifetime toegang. 

We raden aan om de stappen zelf ook door te nemen en de opdrachten die Marijn je in de video geeft uit te voeren. Deze nemen nog een aantal uren in beslag. 

Totaal €992,- maar nu €299,-

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl