fbpx

Accountability Traject

Wanneer je een duwtje in de juiste richting nodig hebt!

Accountability Sessies

Je krijgt een persoonlijke coach die jou regelmatig zal benaderen zodat je op koers blijft om je doel te behalen en stuurt je zonodig aan.

Privé Contact

Je hebt via zoom en email privé contact met jouw persoonlijke coach. Deze zal jouw berichten binnen drie dagen beantwoorden.

6 Maanden

Dit traject zal zes maanden gaan duren.

Casus Screenen

Laat je casussen privé screenen door je persoonlijke coach.

Online Vastgoed Cursus

Je ontvangt een lifetime toegang tot de Online Vastgoed Cursus, inclusief updates. Regelmatig werken we de cursus bij zoals bijvoorbeeld bij wetswijzigingen.

Membership

Krijg toegang tot het IBA Membership. Hierin zit o.a. de IBA community, delen we vastgoed nieuws, houden we interessante online sessies en delen we succes stories.

Marijn en Chantalle

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching. Op 30 jarige leeftijd zijn wij financieel vrij geworden door slim te investeren in vastgoed.

In 2009 kwamen we voor het eerst in aanraking met het verhuren tijdens onze backpack reis door Australië. We huurden een recreatiewoning en verhuurden de overige kamers weer door, het zogenoemde Rent2Rent.

In 2014 zijn we onze kennis gaan verbreden door diverse cursussen te volgen over investeren. Dit leidde in 2015 naar ons eerste kooppand. In de jaren daarna hebben we voor ruim 4 miljoen aan vastgoed aangekocht bestaande uit recreatiewoningen, residentiële woningen, studentenpanden, kantoor- & winkelpanden. Van turn-key, nieuwbouw project, opknappers tot volledige transformaties. 

We delen graag onze kennis en kunde en het is onze passie om anderen te leren hoe ze hetzelfde kunnen bereiken.

De Coach | Emyle

Mijn verhaal begint in 2010, het jaar dat ik mijn vrouw Joanne leer kennen in Rotterdam. Werkzaam als technisch service manager was ik verantwoordelijk voor het opleiden van technisch personeel en het aansturen hiervan. Mijn grootste kracht is het opleiden van mensen die verandering willen. Een jaar nadat ik Joanne had leren kennen heb ik mezelf een doel gesteld. Emigreren naar Azië, het land van herkomst van mijn vrouw, de Filipijnen. Dat lijkt een droom maar ik wist zeker dat dit mogelijk moest zijn. De grote vraag was hoe? En wat ga je daar doen om je geld te verdienen?

Het antwoord was eigenlijk niet zo moeilijk. Er moest cashflow komen uit Nederland om mezelf daar geen zorgen te maken. Pensioen krijg ik in 2045 en daar ga ik niet op wachten.

In 2015 ben ik me gaan verdiepen in vastgoed en op mijn eigen manier de dingen uit gaan zoeken. Ik ben autodidact, een mooi woord voor enorm eigenwijs en alles wat ik doe leer ik mezelf. Maar zonder netwerk of enige kennis heeft het toch nog geduurd tot 2018. In dat jaar verkreeg ik mijn eerste buy to let pand en sindsdien heb ik mijn geld verdiend met vastgoed. Twee jaar geleden heb ik Marijn en Chantalle ontmoet en dankzij hun heb ik me verder kunnen ontwikkelen en ben ik waar ik nu ben. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in transformaties en alles wat daarbij komt kijken.

Naast het vastgoed investeer ik sinds 2021 in de Filipijnen. Samen met mijn vrouw koop ik daar strategisch gelegen grond voor de bouw van resorts, farms en huizen voor expats.

Mijn droom komt steeds dichterbij dankzij het vastgoed waar het ooit mee begon. Durf jij ook groot te dromen?

Voor wie is dit traject?

De Beginner

Je wilt gaan investeren in vastgoed, maar je hebt nog geen panden en hebt hulp nodig bij het nemen van actie of het maken van de juiste beslissing.

De Strateeg

Je hebt al panden, maar wilt nieuwe inzichten krijgen en/of meer uit je panden halen of verder groeien. 

Massive Action

Je begrijpt dat jij degene bent die actie moet ondernemen en denkt in mogelijkheden.

Commitment

Je bent bereid om gedurende zes maanden je volledig in te zetten voor dit traject.

Interesse in het Accountability Traject?

Veel Gestelde Vragen

over het 1-op-1 Coaching Traject

Wij willen alleen cursisten die het traject gebruiken om hun leven te veranderen. Alleen diegene die actie ondernemen en van wie wij denken dat wij die echt kunnen helpen, daarmee gaan we aan de slag.  

Onze coaches hebben maar beperkte tijd en die besteden zij graag zo goed mogelijk. Tijdens het gesprek gaan we kijken of onze coaches jou kunnen helpen.

De Online Vastgoed Cursus kan je op je eigen tempo online bekijken. 

Het contact met jouw coach gebeurt privé via de mail en zoom. Hier kan je gedurende zes maanden gebruik van maken.

De privé sessie met Marijn/Chantalle zal online via zoom gehouden worden, op een tijd en dag die jullie samen afspreken.

Het accountability traject wordt gehouden met jouw persoonlijke coach.

Verder kan je eenmalig een privé sessie online inplannen met Chantalle en Marijn.

Ook kan je via de community, in het IBA Membership, 24/7 je vragen stellen die Chantalle & Marijn altijd zullen beantwoorden. 

 

Wanneer je de cursus hebt aangeschaft houd je een lifetime toegang. Ook wanneer er updates gedaan worden, bij bijvoorbeeld wetswijzigingen, komen deze ook automatisch beschikbaar. 

Het Accountability Traject duurt zes maanden. Gedurende deze maanden heb je dus toegang tot het jouw persoonlijke coach en om de eenmalige privé sessie in te plannen met Marijn/Chantalle.

Je kunt jouw coach 24/7 privé berichten sturen. Deze zullen binnen maximaal drie dagen beantwoord worden.

Verder is er ook de IBA Community waar je terecht kunt voor vragen en om te sparren met mede investeerders.

Wanneer je onze Online Vastgoed Cursus al hebt aangeschaft, krijg je deze investering als korting op het Accountability Traject. Je betaald dus niet extra voor hetgeen dat je al eerder hebt aangeschaft.

Het feit dat je hier naar zit te kijken betekent dat je ergens naar op zoek bent. Het volgen van een cursus is de basis, maar wellicht heb je meer begeleiding nodig om daadwerkelijk tot actie te komen of zoek je bevestiging voordat je gaat tekenen. Dit traject helpt investeerders verder te groeien.

Dat is absoluut mogelijk. Het is meer de vraag of jij bereidt bent om hiervoor de stappen te ondernemen. 

Je moet je namelijk ervan bewust zijn dat hoe minder eigen vermogen jijzelf hebt, hoe minder cashflow je in het begin zult hebben. Je moet ergens beginnen om iets op te bouwen en dat gaat dus, in het begin, een stuk langzamer dan iemand die wel vermogend is. Op deze manier hebben wij ook ons vermogen opgebouwd en zijn nu financieel onafhankelijk, en wat wij kunnen dat kan jij ook, als je maar bereidt bent om te doen wat nodig is. 

Houd er ook rekening mee dat dit traject zelf ook om een directe investering vraagt. Dit zal je dus wel tot je beschikking moeten hebben. Wanneer je dit niet hebt kan je altijd starten met de Online Vastgoed Cursus.