fbpx

Één van de onderdelen van de online vastgoed cursus is dat wij handige tools delen met onze cursisten, of Achievers zoals wij ze noemen. 

 

Een tool die je bijvoorbeeld helpt om achter de echte waarde van een object te komen i.p.v. de gok te nemen en teveel voor iets te betalen. De winst maak je bij de aankoop, dus hoe meer je boven de echte waarde betaald, hoe meer eigen vermogen je kwijt bent aan deze aankoop. Dat is mega zonde, vooral als je het had kunnen voorkomen. En voorkomen is beter dan genezen, toch?!

 

Maar ook een handig website waar je direct je maandelijkse hypotheeklasten kunt berekenen. Super fijn, vooral als je zelf niet zo’n rekenwonder bent. In de online cursus hebben we een uitgebreide rekensheet waarin je ook alle overige kosten zoals onderhoud, verzekering etc. erbij kunt vermelden, maar er zijn ook gratis tools waarbij je dus de basis direct kunt inzien.

Zo weet je meteen of de huurinkomsten dekkend zijn en je een positieve of negatieve cashflow hebt.

 

Ook het handig scannen van documenten, vooral als je onderweg bent, kan een hoop gedoe met zich meebrengen. Daarom hebben we ook twee tools waarbij je documenten kunt inscannen, easy vanaf je telefoon, die automatisch het document herkend (zonder dat je daarvoor de camera precies hoeft te houden). De andere tool is vooral handig voor inspectierapporten. Je kunt direct alle gegevens invullen, foto’s toevoegen aan het document en het wordt met één druk op de knop als een pdf in je mailbox gezet. Geen gedoe meer met foto’s en notities maken en vervolgens achter de laptop alles bij elkaar zoeken en plakken. Zo houd je jouw administratie leuk en op orde. 

 

Omdat we weten hoe handig deze tools kunnen zijn, hebben we besloten om vier tools gratis beschikbaar te stellen voor jou. Wij delen gratis onze tools met jou. Het enige wat je hoeft te doen is hem via de knop rechtsbovenin aan te vragen, Easy peasy!