fbpx

Vastgoed is hard werken. Het komt niet aanwaaien.

En hoewel we vaak aangeven dat vastgoed geen ‘get rich quick’ methode is, zijn er toch mensen die denken dat wanneer ze een cursus aanschaffen of een deal sourcer in handen nemen het allemaal vanzelf gaat. Dit is absoluut niet het geval. 

Je kunt alle tools krijgen, en in onze cursus geven we je die ook. Maar jij bent degene die actie moet ondernemen. Jij bent diegene die de kennis en informatie tot je moet gaan nemen en het moet gaan uitvoeren. Want door die actie ga je er pas echt van leren. En heb je vragen of iets, of loop je ergens tegenaan, stel de vraag dan aan jouw coach. Onze cursisten krijgen een jaar lang coaching bij de aanschaf van de Online Vastgoed Cursus. Juist om hun verder op weg te helpen. En om hun een steuntje in de rug te geven. Of hun te helpen bij het beoordelen van een casus. Maar zij doen het werk. Zij komen met de casus. Zij stellen de vragen. Als jij niet aan de buitenwereld laat weten waar je mee bezig bent of actie onderneemt om antwoord op jouw vragen te krijgen, dan zal niemand jou gaan helpen.

Ook wanneer je een deal sourcer in de armen slaat ben jij diegene die toch al het werk moet controleren. Heeft de deal sourcer goed zijn werk gedaan? Mis ik nog informatie? En ook wanneer alles in orde is moet jij aan de slag om een financiering rond te krijgen. Alle papieren aanleveren. Dit kan niemand voor jou doen omdat dit persoonlijk is en er ook een handtekening van jou later verwacht wordt. 

Het is net als je naar de sportschool gaat: Je betaalt voor een abonnement zodat je de tools hebt om aan jezelf te werken. Maar als je zelf niet naar de sportschool gaat en actie onderneemt, zal je nooit veranderen. Alleen een abonnement zal jou niet gaan veranderen. Alleen kennis zal jou niet gaan veranderen. Je moet actie ondernemen. Je moet iedere week meerdere keren naar de sportschool gaan en op de apparaten werken om vooruit te komen. 

En zo is het ook bij vastgoed. Je moet zelf actie ondernemen om vooruit te komen. Je moet zelf gaan netwerken, flyeren en die deals vinden. Je moet zelf aanwezig zijn tijdens live sessies en vragen stellen over jouw persoonlijk situatie als daar de kans voor is. Je moet aan de slag.

En soms moet je daar ook opofferingen voor maken. Dit kan zijn dat je wellicht één of meerdere vakanties tijdelijk moet overslaan. Net zoals dat wanneer je wilt afvallen je die zak chips zal moeten overslaan. Maar je doet het voor de lange termijn. Voor die droomlichaam zodat jij je straks in de zomer lekker voelt. En ook in de winter trouwens. Zodat jij straks iedere maand op vakantie kan gaan omdat je passief inkomen hebt. 

 

Wil je slapend rijk worden vanaf dag 1? Dit is alleen mogelijk wanneer je de loterij wint, iemand trouwt die mega miljonair is of wanneer je een dikke erfenis ontvangt. 

 

Maar geloof ons: de reis naar jouw doel is veel leuker dan wanneer je het aangereikt krijgt. 

En geloof ons, er zijn genoeg mensen die een goede deal aangereikt krijgen maar deze afslaan. Omdat ze de stap niet durven te zetten. 

 

Dus win kennis in en ga aan de slag 💪🏽 Alleen jij kan het verschil maken in jouw leven. Alleen jij kan ervoor zorgen dat je jouw doelen gaat bereiken. Door middel van #MassiveAction te ondernemen. 

 

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl