fbpx

Nieuws: De overheid gaat zijn burgers helpen!

De grondstofprijzen reizen momenteel de pan uit ( dit heeft natuurlijk met geldontwaarding te maken en niet zozeer met stijgende prijzen ) en dat zij ons daarom gaan helpen.
We mogen namelijk vanaf 1 April ( geen grap ) minder accijns gaan betalen op brandstoffen. En alsof de kerstman niet meer weg te denken is, gaan we vanaf Kwartaal 3 ook nog minder belasting betalen op gas en elektra.💪🏽

(Zie deze link)

Nu komt er een vraag in ons op: “Hoe kan een overheid met een begrotingstekort van 64 Miljard minder geld innen bij zijn burgers om hen te helpen?”


De reden is heel simpel: ze gaan geld bijlenen. Dit hebben ze de afgelopen jaren ook al gedaan voor de potjes om o.a. de NOW mee te kunnen bekostigen. De overheid leent dus geld dat er niet is, zo creëeren ze als het ware geld (of drukken geld bij). Hierdoor wordt de euro minder waard. Dat zou niet zo erg zijn, als alles minder duur wordt en er dus deflatie was. Maar we hebben te maken met inflatie. En dat i.c.m. het geld bijdrukken betekent het niet dat alles duurder wordt, maar dat het geld minder waard wordt. 

De overheid probeert dit, tijdelijk, de bedekken door de accijnzen te verlagen. Maar nadat ze het probleem van de stijgende prijzen hebben ;opgelost;, wat gaat er dan gebeuren? Juist, de prijzen zullen weer stijgen.

Dit is natuurlijk voor heel veel mensen een uiterst vervelende situatie. Maar als jij dit leest, ben je al aan het zoeken hoe jij je vermogen kunt beschermen. Als je naar iets blijft zoeken zal je het uiteindelijk ook gaan vinden.

En daarom geven wij een masterclass | Hoe je de huidige inflatie in jouw voordeel kan gebruiken. Deze is geheel gratis en online te volgen. Omdat we weten hoe waardevol dit is, gaan we hem meerdere keren de komende maanden geven. 

Voor de datums en om jezelf in te schrijven klik op de link hieronder. Let op! We hebben namelijk een beperkt aantal inschrijvingen van 1500 per uitzending.  

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl