fbpx

Van 2009-2011 zijn Marijn en Chantalle door Australië getrokken met een rugzak. Om kosten te besparen sliepen we zo nu en dan in de auto, en in plaats van dure hotels in een hostel. Nu heb je hostels waarbij je met 4, 10 of zelfs meer mensen tegelijk op een kamer slaapt. En hoewel dit redelijk goedkoop was, wilden we als stel dit niet al te vaak doen. Maar omdat we geen geld hadden om iedere avond een eigen kamer te betalen moesten we creatiever zijn. Zo hebben we een aantal weken gratis kunnen overnachten door klusjes te doen in de hostels. Dus hierbij moet je denken aan schoonmaken of buiten takken zagen etc.

Maar omdat de meeste hostels hier niet voor open stonden konden we dit in de meeste gevallen niet doen. Dus toen zijn we verder gaan nadenken.

We waren op een gegeven moment beland in Kings Beach, aan de oostkust boven Sydney. We wisten dat we daar een aantal weken zouden verblijven omdat we daar een baan op een aardbeienboerderij hadden gevonden. En om er toch voor te zorgen dat je, na een hete dag gebukt te staan, in een rustige en fijne omgeving kwam hadden we besloten om een vakantieappartement te huren. We hadden twee weken vooruitbetaald met als risico dat we duurder uit zouden zijn dan in een hostel. Maar dan wisten we wel zeker dat het schoon en rustig was. We hadden express gekozen voor een groot appartement: het had een master slaapkamer met een eigen badkamer. Daarnaast nog twee aparte slaapkamers en een extra badkamer. Veder een keuken, woongedeelte, balkon en een zwembad. Je kunt vast wel raden waar wijzelf sliepen: de master kamer met eigen badkamer.

Om de andere twee slaapkamers (3 bedden in totaal) te vullen gingen we voor verhuurbedrijven staan om te wachten totdat er geschikte huurders voorbij zouden komen om met ons het appartement te delen. Daarnaast hadden we flyers opgehangen in de lokale hostels (wat de eigenaren natuurlijk niet leuk vonden). Uiteindelijk hadden we alle bedden verhuurd! En dat voor een hoger bedrag dan dat wij aan het appartement zelf kwijt waren. Dus nu konden we schoner, rustiger en groter slapen terwijl we er geld aan verdienden.
Soms moet je risico’s nemen, ook in het buitenland, om er uiteindelijk op vooruit te gaan.

Dit was het begin van onze successtory in de vastgoedbranche.
We vertellen jou graag meerdere stories.

Hieronder kun je ons verhuur object bekijken. Abonneer je ook meteen even op ons YouTube kanaal zodat je niks hoeft te missen! Klik hier om naar ons kanaal te gaan!


Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl