fbpx

mini training

WAARDEVERMEERDEREN

ontdek vijf manieren om waarde toe te voegen

twee voorbeeldplattegronden

ook zonder een verbouwing laten we de mogelijkheden zien

mogelijkheden voor zowel appartementen als huizen

online training

training van 20 minuten

inclusief strategiegesprek

VERGROOT DE WAARDE VAN JOUW VASTOED MET

DE MINI TRAINING WAARDERVERMEERDEREN

In deze mini training van 20 minuten laten we meerdere mogelijkheden zien hoe jij waarde kan toevoegen aan woningen en appartementen. Hoe je, door middel van kleine aanpassingen, een groot verschil kan maken in de taxatiewaarde en de huurprijs. 

Ontdek dat zelfs het plaatsen van slechts één muurtje een groot verschil kan maken. Het verschil dat jij wellicht nodig hebt in een markt als deze. 

leer van ervaren investeerders

de coaches

Marijn Noordermeer

Chantalle Noordermeer

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching,

waarbij we onze cursisten leren slim te investeren in vastgoed om zo een vermogen op te bouwen.

Momenteel runnen wij meerdere succesvolle bedrijven en zijn wij ouders van 2 jonge kinderen. Wij zijn op 30-jarige leeftijd financieel onafhankelijk geworden.

Als ondernemer waren wij constant hard aan het werk. Het dilemma was altijd of hard werken en veel verdienen, maar geen tijd om het uit te geven. Of minder werken, meer tijd maar geen geld om uit te geven. We zaten dus vast in een financiële race. Wij leren jou één van de manieren hoe je financiële vrijheid kunt bereiken door te investeren in vastgoed, zonder dat je een hoog salaris hoeft te hebben als medewerker of tonnen aan omzet als ondernemer.

Financieel onafhankelijk zijn, ons is dit ook gelukt zonder dat wij tonnen aan winst maakten, een flinke erfenis hadden ontvangen of de loterij hadden gewonnen. Op onze eigen kracht, met veel doorzettingsvermogen en door te investeren in onze kennis en kunde hebben we dit kunnen verwezenlijken. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen dit ook te laten behalen door ze te leren investeren in vastgoed.

24
99
  • Online Training
  • Direct Toegang
special
BENIEUWD WELKE WAARDE JIJ KAN TOEVOEGEN?

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

IBA Coaching BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264