fbpx

MONEY FLOWS WHERE FOCUS GOES

Deze uitspraak hebben we van niemand minder dan Tony Robbins. Wellicht vaker en eerder gehoord maar sinds zijn UPW event is deze blijven hangen. We hebben er zelfs een synoniem voor: Massive Action.

De reden dat ik dit ophaal is omdat Marijn en ik voor de Zomer Vakantie het lastig vonden om goede deals te vinden. Deals als in objecten om te verhuren/investeren in vastgoed. Na het verspreiden van duizenden flyers en netwerken kregen we maar zelden bericht. En omdat wij ook actief als Deal Sourcers zijn was dat best wel frustrerend. Want we moesten anderen langer laten wachten. En om dan maar slechte deals te verkopen gaat tegen ons principe in.

We waren eigenlijk onze focus kwijt.

Want als ik nu terug kijk op die periode dan kan ik stellen dat we simpelweg teveel met andere dingen bezig waren en niet de focus en de mindset dat we goede deals konden vinden. We wilden zelf een nieuwe privé woning, de vakantie kwam eraan, onze dochter wilde maar niet zindelijk worden, we hadden een winkel verkocht, waren nieuwe kennis aan het opdoen etc. En dus geen focus op het vinden van deals.

Nu na de Zomer Vakantie zien we ineens overal kansen en mogelijkheden 🔥😎

Omdat we weer gefocust zijn op het vinden van deals. We hadden de vakantie nodig om even een paar grote stappen terug te zetten, even alleen de noodzakelijker dingen te doen, om daarna weer fris te gaan knallen.

Nu hebben we dus al t/m maart onze vakanties geboekt om ervoor te zorgen dat we de focus kunnen behouden. Want die momenten rust zijn zo belangrijk. Even je hersenen laten rusten. Laten bijkomen.

Wat doe jij om jouw focus weer terug te krijgen als je hem kwijt bent?

#focus #massiveaction #moneyflowswherefocusgoes #investeren #investereninvastgoed

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl