fbpx

Lunch Consult

Breng jouw vastgoedreis naar het volgende level

✔️

2 persoonlijke sessies

De Lunch Consult bestaat uit twee sessies. Tijdens de eerste sessie gaan we samen naar jouw persoonlijke vraagstuk kijken en een plan opstellen. Tijdens de tweede sessie kijken we of je jouw plan hebt uitgevoerd en of er nog bijsturing of een vervolg stap nodig is.

✔️

datums in overleg

Omdat de sessies alleen met jou zijn en niet met anderen, worden de sessies in overleg gehouden op een dag en tijdstip dat jou uitkomt. De tijd tussen de twee sessies is 30 dagen. In overleg kunnen we hiervan afwijken.

✔️

lunch inbegrepen

Natuurlijk is een lunch consult niet zonder een heerlijke lunch. Deze, en ook de drankjes, zitten natuurlijk inbegrepen bij jouw sessie. Hier hoef je dus niks extra's voor te betalen. De tweede sessie wordt in overleg persoonlijk of online gehouden.

ons team van experts

Je weet wie we zijn en dat we kennis en kunde hebben als het om vastgoed gaat. Daarom is het ook logisch dat wijzelf deze sessies samen met jou zullen uitvoeren. Geen onbekende coach, maar Marijn en/of Chantalle zal jou persoonlijk begeleiden.

Voor wie is dit traject?

Je hebt al ervaring en kennis over het investeren in vastgoed en bezit minimaal één pand

Je wilt verder groeien maar weet niet hoe

Je bent bereid actie te ondernemen en in een korte periode de stappen te zetten die nodig zijn

Bjorn

“Het was een leerzame dag en een leuke dag. Heb er weer een hoop van opgestoken. Bedankt!”

limited time only

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

997
  • inclusief voorbereiding
  • twee consult sessies
  • drankjes & lunch

wellicht vind je dit ook interessant

1 Op 1 Vastgoed Begeleiding

We hebben verschillende trajecten om jou te begeleiden. Zowel online via onze privé sessies als onze aankoop begeleiding in Spanje. 

1 Op 1 Vastgoed Begeleiding - On Demand

Wil je on demand persoonlijke begeleiding van Chantalle en/of Marijn krijgen? Gedurende zes maanden kan je via dit traject intensieve begeleiding op maat krijgen. Exclusief krijg je ook toegang tot hun persoonlijk telefoonnummer en whatsapp.