fbpx

Gratis Interactieve Vastgoed Webinar

Speciaal voor jou hebben wij een interactieve webinar ontworpen. Zodat zowel de mensen met en zonder panden iets kunnen leren!

Waarom een interactieve webinar?

Waarom wij investeren in vastgoed

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching, waarbij we onze cursisten leren slim te investeren in vastgoed om zo een vermogen op te bouwen. Momenteel runnen wij 5 succesvolle bedrijven en zijn wij ouders van 2 jonge kinderen. Wij zijn op 30-jarige leeftijd financieel onafhankelijk geworden. 

Als ondernemer waren wij constant hard aan het werk. Het dilemma was altijd of hard werken en veel verdienen, maar geen tijd om het uit te geven. Of minder werken, meer tijd maar geen geld om uit te geven. We zaten dus vast in een financiële race. Wij leren jou één van de manieren hoe je financiële vrijheid kunt bereiken door te investeren in vastgoed, zonder dat je een hoog salaris hoeft te hebben als medewerker of tonnen aan omzet als ondernemer.

Financieel onafhankelijk zijn, ons is dit ook gelukt zonder dat wij tonnen aan winst maakten, een flinke erfenis hadden ontvangen of de loterij hadden gewonnen. Op onze eigen kracht, met veel doorzettingsvermogen en door te investeren in onze kennis en kunde hebben we dit kunnen verwezenlijken. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen dit ook te laten behalen door ze te leren investeren in vastgoed.

Meld je hier gratis aan:

IBA Coaching BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264