fbpx

Gratis boek

ZONDER EIGEN VERMOGEN

Ontdek hoe je slim kunt investeren in vastgoed!

1 +
Boeken verkocht

Wat ga je allemaal ontdekken in het boek?

op elkaar

Dit boek wordt normaal verkocht voor €19,99, maar met onderstaande link kun je deze nu geheel gratis krijgen. Je hoeft alleen de verzendkosten van €0,99 te betalen!

1 +
Boeken Verkocht

Vastgoed is een middel, niet het doel!

Met vastgoed ontvang je iedere maand een passief inkomen waardoor je meer tijd hebt om te doen wat jij wilt, waar jij wilt, wanneer jij wilt en met wie jij wilt

Wij zijn Marijn en Chantalle Noordermeer. En als je denkt dat vastgoed alleen maar is voor mannen in een duur pak met een dikke sigaar, dan heb je het mis!

Iedereen kan namelijk investeren in vastgoed. Waar je ook vandaag komt en hoe je in het leven staat, door middel van vastgoed krijg jij meer rust in je leven.

Voor ons was vastgoed het middel om meer vrijheid te krijgen. De vrijheid om meer te reizen, tijd met ons gezin te besteden, aan onszelf te werken en te blijven ondernemen.

Sinds 2015 zitten wij in het vastgoed. Sinds die tijd hebben wij tientallen panden (dik onder de marktwaarde) aangekocht en verhuurd. Ook beheren wij panden voor anderen waardoor onze kennis actueel blijft. Sinds 2019 zijn wij onze kennis gaan overdragen om anderen te laten zien hoe fantastisch vastgoed is.

Door het schrijven van dit boek leggen we precies uit hoe wij onze portefeuille hebben opgebouwd en hoe jij dit ook zou kunnen realiseren. Het stappenplan waarin wij onze strategieën en technieken delen met jou.

Voor iedereen die meer vrijheid wilt in het leven!

Wat onze lezers zeggen over het boek:

Frans
Lees verder
"Ik vond het heel gemakkelijk om te lezen, vooral omdat ik last heb van dyslexie. Het boek is heel toegankelijk en inspirerend 👍"
Sander
Sander
Lees verder
Geduld is een schone zaak @ibacoaching net als een goede basis en strategie. Dat boek komt er wel er is genoeg werk te verzetten, ook al is het mooi weer! Doelen gaan gehaald worden! Ik zie toe op een mooie samenwerking en hoop jullie snel echt te spreken!
Anouk
Anouk
Lees verder
IBA is zo helder en duidelijk! Marijn en Chantalle maken je enthousiast, geven je do's en don'ts en laten je goed nadenken over wat er mogelijk is. Zit je 'goed vast' in je eigen leven? Wil je meer rust en (financiële) ruimte? Denk dan eens aan IBA Je vind het vast goed!
Tom
Lees verder
"Als ik dat verhaal van Marijn lees, herken ik mezelf zo erg!! Heerlijk om te lezen! Het motiveert enorm!"
Lisa
Lees verder
"Leuk en inspirerend boek. Ik weet zeker dat veel mensen hierdoor meer mogelijkheden gaan zien."
Elmer
Elmer
Lees verder
Samen met 2 vrienden de eerste stappen aan het zetten op de vastgoedmarkt......in begrijpelijk taal. Persoonlijke benadering, sterk verschil in stijl ivm ander aanbieders (positief!). Bij IBA en bij ons staat plezier voorop 👍
Gllmn Schaken
Gllmn Schaken
Lees verder
Jaaaa hij is binnen hooorr! Sneller dan verwacht! Had 'm al gelezen maar toch errrrrruuuug blij mee 🥳😃
Alleandré Hook
Alleandré Hook
Lees verder
Het boek " Zonder Eigen Vermogen" geeft je praktisch tips bij de hand, om zelf een vastgoed koninkrijk op te bouwen. Zodat je echt kan leven, een financieel vrij bent.
Bert
Bert@bertu.us2005
Lees verder
Wat een geweldig boek geschreven door🔥🔥🔥 @chantalle_noordermeer. Er staan supergoede 😃👍 tips en tricks in. Echt een aanrader dus als je dit boek ook wil bestellen kijk even op haar instagram ❤ En volg haar voor meer interessante onderwerpen. 😻
Janneke Ke
Janneke Ke
Lees verder
"Direct het boek Zonder Eigen Vermogen besteld van dit top duo! Ik volg ze al langer en ben zeer benieuwd naar alle kennis die ze met zoveel liefde delen. Ik waardeer hun inzet enorm!"
Leendert
Lees verder
"Eergisteren lag Zonder Eigen Vermogen bij mij in de bus. Vandaag opgepakt en in 1x uitgelezen. Makkelijk leesbaar met enkele welkome links naar meer! gefeliciteerd met jullie prachtige boek -:)"
Previous
Volgende

Ja, ik wil geïnspireerd worden en alles over vastgoed leren

Ontvangt nu ons boek met extra bonusmateriaal en betaal alleen de verzendkosten!

IBA Coaching BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264