fbpx
Om succesvol te worden (en te blijven) in het leven moet alles op orde zijn. En met alles bedoel ik ook echt ALLES.
 
 
Ik weet nog wel dat ik een paar jaar geleden naar mijn leven keek. Alle aspecten gaf ik een cijfer hoe dit op dat moment waren.
Ik gaf mijn carrière een 8
Mijn financiële situatie een 7
En toen kwam het…
 
 
Relaties/familie tijd 3
Gezondheid 4
Persoonlijke Groei 2
Bijdrage aan de wereld 3
Mindset/Happines 5
Romantiek 3
 
 
Ik kreeg dus echt een klap in mijn gezicht met het feit dat ik alleen maar bezig was met mijn carrière en financiën. En ik dacht DAT MOET ANDERS
 
 
Dat ging natuurlijk niet van de een op de andere dag.
Het eerste wat ik ben gaan doen is opschrijven naar welk cijfer ik alles wilde hebben en hoe dit er dan uit zou zien voor mij. Dus als ik romantiek in mijn leven wil hebben, hoe ziet dit er dan specifiek uit?
Voor mij was dit meer tijd samen doorbrengen met Marijn. Dus iedere week een dag samen iets doen, quality time noemen we dat.
 
Bij persoonlijke groei wilde ik meer boeken gaan lezen en cursussen gaan doen, zodat ik meer kennis zou ontvangen.
Bij een bijdrage aan de wereld geven is vrijwilligerswerk gaan doen en mijn kennis ook met anderen delen. Dit laatste weten we allemaal hoe ik dat op dit moment doe.
 
 
En ik kan op dit moment zeggen dat alle aspecten van mijn leven nu veel beter in balans zijn. De cirkel is nu ronder dan ooit.
En die cirkel blijft ook rond omdat ik er constant mee bezig ben. Ik hou dus een spiegel voor me om de zoveel maanden om te bekijken waar ik punten laat liggen en hoe ik dit zou kunnen verbeteren. Het blijven reflecteren is net zo belangrijk als het proces zelf.
 
 
Ik ben benieuwd:
Hoe zit dit bij jou? Is jouw cirkel ook rond? Of zijn er aspecten die ook verbeterd kunnen worden?
 
Om jou hierbij op weg te helpen hebben wij een live show bedacht. Het mooie is dat deze geheel GRATIS te volgen is via ons YouTube kanaal.
 

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl