fbpx

Vastgoed Aankopen In Spanje

Vind je Spanje ook een geweldig land en zou je hier wel een (tweede) woning willen hebben?

Dan is dit event speciaal voor jou!

Tijdens deze middag vertellen we je meer over vastgoed aankopen (als investering)

in Spanje en hoe wij je hierbij van plan tot aankoop kunnen helpen.

 

Zaterdag 13 April | Breda | 14:00 – 16:30 uur

Voor wie is dit Event?

Je bent dol op Spanje en wilt graag een (tweede) woning aankopen. Wellicht om hier zelf van te kunnen genieten en/of deze te verhuren om extra inkomsten te genereren.

Je hebt vermogen beschikbaar van minimaal €50.000. Dit kan bestaan uit spaargeld, overwaarde op je huidige woning of uit andere investeringen komen.

ons team van experts

De presentatie zal gehouden worden door Chantalle en Marijn Noordermeer. Zij zitten sinds 2015 in het vastgoed en hebben panden zowel in Nederland als in het buitenland. 

Door slim te investeren in vastgoed zijn zij sinds 2019 financieel vrij en begeleiden ook al een aantal jaren anderen om ditzelfde te doen.

Onze gastspreker Eric is financieel adviseur. Hij helpt mensen niet alleen om hun overwaarde in Nederland op te nemen, maar ook om financieringen in Spanje te realiseren. 

Ook is hij regelmatig te vinden in Spanje en is hij één van de personen die ons tijdens onze vastgoed trip naar Spanje zal begeleiden en rondleiden.

✔️

De Mogelijkheden

Tijdens deze middag delen we facts over Spanje en laten we de mogelijkheden zien wat je zou kunnen aankopen en hoe dit er financieel uit zou kunnen zien.

✔️

Persoonlijke Casus

Je kunt op deze middag direct een afspraak inplannen met een financieel adviseur om te ontdekken hoeveel overwaarde je hebt. Deze overwaarde kan je dan meenemen naar Spanje om daarmee vastgoed aan te kopen. Eventuele extra financiering is mogelijk in Spanje.

✔️

Vervolg Stappen

Ben je enthousiast geworden? Dan laten we zien hoe wij je verder kunnen begeleiden om de stap te zetten en jouw aankoop te realiseren in Spanje. Denk hierbij aan bezichtigingen, financieringen, een netwerk in Spanje en meer!

Realiseer samen met ons jouw aankoop in Spanje

19,99
  • 14:00 - 16:30 uur
  • Inclusief koffie & thee