fbpx

 

 

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat we weer terug gaan kijken op het afgelopen jaar. 

We kunnen wel stellen dat het voor ons een fantastisch jaar was!

We hebben doelen bereikt: zo wilden we iedere maand weg, al was het maar 1 nacht. Dit hebben we gerealiseerd. En we wilden meer van de wereld zien en weer gaan reizen. En ook dat hebben we gedaan. We zijn o.a. naar Curaçao, Spanje, Italië, Oostenrijk en Frankrijk geweest. 

Natuurlijk wilden we ook groeien in het vastgoed. Wel minder dan de voorgaande jaren omdat we 2021 meer wilden focussen op het verlagen van onze LTV’s en het verhogen van de maandelijkse netto cashflow. Ook dat hebben we weten te realiseren. 

Maar we kijken niet alleen terug, naar de leermoment en de mooie herinneringen. We kijken ook vooruit en bedenken altijd aan het einde van het jaar wat we het aankomend jaar willen bereiken. En dat doen we ieder jaar. En nog steeds worden we verrast hoe krachtig het is om een doelstelling op papier te zetten. Want wat dat met je doet is dat je daardoor gaat nadenken wat je kunt bereiken en hoe je het gaat bereiken. Dan zal je zien dat we vaak overschatten wat we in een jaar tijd kunnen bereiken maar onderschatten wat we over een langere periode kunnen bereiken.

Eind 2019 maakte Chantalle haar doelstellingen voor 2020. Maar ook voor lange termijn (2030).
Een van haar doelstellingen voor 2030 was dat ze haar droomhuis zou gaan bouwen in Nederland.

Nu zit ik ze haar doelstellingen te maken voor 2022.
Het is eind 2021 en zie hier de eerste schetsen van ons droomhuis in Nederland.
Wat Chantalle 2 jaar geleden dacht dat dit pas op lange termijn te bereiken zou zijn is nu al aan de gang.

En dit gebeurt niet met ons omdat wij uniek zijn. Maar omdat wij doelstellingen zetten en gaan bedenken hoe we dit gaan realiseren. En vervolgens ook die Massive Action ervoor nemen. Want een plan op papier is geen plan zonder de uitvoering. Wat is jouw doelstelling voor 2022? En hoe ga jij die bereiken?

 

 

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl