fbpx

Flight no

145

Destination

Triumph Island

Time

10:00

Gate

IBA

Remarks

NOW Boarding

6 MAANDEN INTENSIEF COACHING TRAJECT

Wat houdt de Vastgoedreis In?

Je hebt de kennis, wellicht heb je al wat panden, maar je weet niet hoe je verder moet komen. Dat zien we maar al te vaak.
Tijdens De Vastgoedreis zorgen wij ervoor dat jij eindelijk DE stappen gaat zetten om verder te groeien, om jou dichterbij dat einddoel te brengen.
We starten met een Kick Off Weekend waarin we jouw kennis up to date brengen en een persoonlijk plan gaan samenstellen voor de komende zes maanden. Daarna heb je iedere twee weken een monitoring moment, zo zorgen wij ervoor dat jij actie onderneemt. Verder krijg je snel en directe antwoorden via het exclusieve WhatsApp contact en privé sessies met onze experts.

Ben jij klaar om samen met ons op reis te gaan?
Of wil je extra informatie?
Plan dan een gratis gesprek in met één van onze reiscoaches

Bekijk Alle Activiteiten

All-inclusief bij jouw reis

2 Daags Kick Off Event

Tijdens deze twee dagen leren we jou beter kennen, ga je weg met jouw persoonlijke strategie, heb je mega veel kennis opgedaan en houden we een groepsdiner.
5/5

2 Dagen

Privé Sessies

Tijdens dit traject kan je twee keer een privé sessie van maximaal 60 minuten inplannen met Marijn/Chantalle. Wanneer het jou uitkomt en wanneer jij sturing nodig hebt.
5/5

Live of Online

Accountability Sessies

Iedere twee weken heb je een contact moment met jouw accountability partner. Marijn/Chantalle monitoren deze sessies voor een optimaal resultaat.
5/5

Iedere 2 weken

Groepsmomenten

We zullen twee keer een mastermind moment inplannen met de gehele groep en als afsluiting van het traject gaan we gezellig dineren met iedereen.
5/5

3 Momenten

24/7 Vragen Stellen

In onze Online Vastgoed Community kan jij 24/7 jouw vragen stellen. Deze worden altijd snel beantwoord door Marijn/Chantalle en vaak ook nog door je mede Achievers. Je krijgt 12 maanden lang toegang tot deze community. 
5/5

Exclusief

Privé Contact

Wanneer je persoonlijke vragen hebt of je wilt een casus bespreken kan je Marijn of Chantalle persoonlijk benaderen. Exclusief voor De Vastgoedreizigers is er contact via WhatsApp, hierin worden nog extra inzichten gedeeld die op jullie situaties aansluiten.
5/5

Laagdrempelig Contact

Nog meer Activiteiten!

7.

Online Sessies

Regelmatig worden er ook online live sessie gegeven in de community. Vaak om jou extra kennis bij te leren d.m.v. een training, of met gastsprekers die jou inspireren of een Q&A om live jouw vragen te stellen.

8.

Rekensheets

Ben je niet goed met cijfers? Geen probleem! Wij hebben handige rekensheets gemaakt voor al jouw berekeningen.

9.

Netwerk

Ook delen wij ons netwerk met jou zodat je zelf ook contact kunt krijgen met de juiste professionals die jij nodig hebt.

10.

De Online Vastgoed Cursus

Je krijgt toegang tot De Online Vastgoed Cursus. Deze bestaat uit 9 Modules die jou van A tot Z het stappenplan leren hoe jij kan investeren in vastgoed. Te bekijken op jouw eigen tempo, zo vaak als jij wilt. Video's, opdrachten en tekst.

11.

Voorbeeld Documenten

Ook voorbeeld documenten zoals huurovereenkomsten, inspectierapporten, indexatie brieven en koopovereenkomsten zijn beschikbaar voor jou om te gebruiken.

12.

Voorbeeld Casussen

Je krijgt toegang tot voorbeeld casussen zoals die van Marijn en Chantalle zelf. Inclusief rekensheets.

Lifetime toegang tot De Online Vastgoed Cursus 12 Maanden toegang tot Het IBA Membership

De Coaches

Marijn Noordermeer

Marijn Stopte Op 18 Jarige Leeftijd Met School Ondanks Dat Hij Wel Goed Kon Leren. Hij Vertelde Zijn Ouders Al Jaren Dat School Niks Voor Hem Was. Waarop Zijn Ouders Hem Op Hun Beurt Er Weer Op Wezen Dat School Belangrijk Is. Toen Marijn Gestopt Was Op School Moest Hij Dus Het Tegendeel Bewijzen. Dat Is Hem Zeer Goed Gelukt . Tegenwoordig Is Hij Financieel Onafhankelijk En Leert Hij Andere Mensen Graag Welke Stappen Hij Heeft Genomen Om Financieel Onafhankelijk Te Worden. Hij Heeft Nog Geen Dag Spijt Gehad Dat Hij Vroeg Is Gestopt Met School, Want Hij Leert Nog Iedere Dag. Maar Het Is Een Ander Soort Educatie Dat Hem Aanspreekt. Zijn Missie Is Om Iedere Dag Opnieuw Mensen Te Mogen Inspireren Om Net Als Hem Financieel Onafhankelijk Te Worden Door Middel Van Vastgoed.

Chantalle Noordermeer

Ondanks Dat Chantalle Haar Atheneum Diploma Heeft Behaald, Wist Ze Al Dat Ze Niet Verder Zou Gaan Studeren. Ze Wilde De Wereld Verkennen En Koos Altijd Voor Een Andere Weg Dan Haar Omgeving. Persoonlijke Ontwikkeling Is Iets Dat Ze Hoog In Het Vaandel Heeft Staan. Daar Is Ze Dan Ook Dagelijks Mee Bezig. Tegenwoordig Coacht Ze Anderen Om Meer Uit Het Leven Te Halen. Ze Wil Mensen Uit Hun Race Halen; De Financiële Race, De Race Van Geen Tijd Voor Familie, De Race Van Niet Groot Denken Of Wat De Race Voor Jou Dan Mag Zijn. Financiële Vrijheid Door Middel Van Vastgoed Is Een Van Die Manieren.

Onze portefeuille

Sinds 2014 Actief in Vastgoed

Op 30 jarige leeftijd financieel vrij geworden

Op dit moment (2021) hebben we 20+ verhuurpanden, 2 transformatie projecten & 2 nieuwbouwprojecten - waarvan 1 in Oostenrijk.

Waarom Wij Zijn Gaan coachen

Het was 2018 en de deals lagen voor het oprapen. Je kunt het je waarschijnlijk niet voorstellen maar het was toch echt zo. We zagen overal woningen te koop voor een lage prijs, die ook nog eens onderhandelbaar waren. Het probleem toen was dat we nog geen sterk netwerk of kennis hadden over hoe je vrijwel altijd een investeerder zou kunnen vinden. En dat zetten ons aan het denken. Hoe zouden we toch eigen vermogen kunnen opbouwen via deze deals?

Tijdens een seminar in London van Samuel Leeds kwam het antwoord naar boven: Deal Sourcer. De deals die jijzelf niet wilt of niet kan kopen doorverkopen voor een commissie. Op deze manier bouw je eigen vermogen op en een sterk netwerk. En dat zijn we dan ook gaan doen. Wij waren een van de eerste, wellicht de eerste, Deal Sourcers van Nederland. En al helemaal met onze werkwijze. Want wij zorgden er eerst voor dat wij een koper hadden, een investeerder die op zoek was naar een object. En vervolgens gingen wij zoeken naar een object dat bij diegene past. Zo hadden wij garantie dat wanneer wij iets zouden vinden deze ook daadwerkelijk gekocht zou worden en de koper/investeerder de garantie dat diegene exclusiviteit zou krijgen. 

Na een tijd en vele aankopen later kwamen een aantal investeerders naar ons toe met de vraag of wij hun niet konden leren hoe wij deze deals vonden. Want zijzelf kregen dit niet voor elkaar. Toen zijn wij gaan nadenken hoe wij dit op een laagdrempelige manier konden aanbieden. Vanuit daar is de Vastgoed Cursus ontstaan. Omdat wijzelf in het verleden ook cursussen hebben gevolgd waarbij de inhoud goed was maar geen vervolg hebben we besloten om bij onze cursus er een jaar coaching bij te geven via Het IBA Membership. Hoe fijn is het als (beginnende) investeerder dat je een potentiële aankoop even door ons kunt laten screenen. Of dat wanneer je vragen hebt of tips zoekt deze laagdrempelig kan stellen. 

Nu we een aantal jaren bezig zijn kunnen we beamen dat dit een van onze beste keuzes is geweest. Het voelt zo fantastisch om anderen te zien slagen in het aankopen van vastgoed. Om anderen te helpen op weg naar hun financiële vrijheid. Om hun net als ons te zien slagen in het leven en om te kunnen doen wat zij willen, waar zij willen, wanneer zij willen en met wie. 

benieuwd of deze reis bij jou past?

maak vrijblijvend een afspraak

handig om te weten

Garantie

Extra Stop Indien Nodig

Tijdens de reis geven wij garantstelling op de begeleiding. Mocht je tijdens de reis genoodzaakt zijn om een extra stop bij Marijn of Chantalle te maken dan is dit mogelijk.

Wat onze reizigers zeggen over ons

Veel Gestelde Vragen

over De Vasgoedreis

Bij De Vastgoedreis zit De Online Vastgoed Cursus er standaard bij, de kennis is dus hetzelfde. Het grote verschil is dat je bij De Online Cursus alles zelf moet uitvoeren en dat we bij De Vastgoedreis ervoor zorgen dat jij actie onderneemt en de stappen zet die jij graag wilt zetten. 

We monitoren jou constant en hebben ook regelmatig contact, iets wat we bij De Online Cursus niet doen. 

Als je dus iemand bent die een zetje nodig heeft, dan is De Vastgoedreis een mooie aanvulling op de cursus.

Dat is zeker mogelijk en dat maakt het naar onze mening extra leuk.

Onze reiscoaches kunnen jou meer vertellen over de reis samen met je partner.

Zeker! Het feit dat je hier al naar kijkt betekent dat je toch naar iets op zoek bent om jou succesvoller te laten investeren in vastgoed. 

De reis wordt op jou persoonlijk aangepast en dus is de invulling a.d.v. jouw kennis en ervaring. We hebben zowel reizigers die hun eerste aankoop gaan doen, als ervaren reizigers die willen transformeren. 

Dat kan zeker. Bij De Vastgoedreis zit ook De Online Vastgoed Cursus. Hierbij leren we je de kennis die je nodig hebt om te moeten starten. Verder wordt de reis op jou persoonlijk afgesteld en dus maakt het niets uit of je nu 0 of 10 panden hebt. Wel is het belangrijk dat je tijd vrij maakt en actie onderneemt om de reis succesvol te laten verlopen. 

De Vastgoedreis duurt 6 maanden. In deze 6 maanden gaan wij jou intensief begeleiden. Na deze 6 maanden houdt het natuurlijk niet op, maar heb je nog (tijdelijk) toegang tot Het IBA Membership en een lifetime toegang tot De Online Vastgoed Curus, inclusief toekomstige updates. 

Onze reiscoaches maken graag tijd voor jou vrij om al jouw vragen te beantwoorden.

Klik hier om een afspraak in te plannen.

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl