fbpx

Alle 7 manieren die we hieronder beschrijven, passen wijzelf toe in ons leven. Natuurlijk de één wat beter dan de andere, maar hé, wij zijn ook niet perfect. Wij kunnen nog steeds verbeteren en leren 🙂
We beginnen bij nummer 7 en bouwen het af naar nummer 1.

7 omgaan met kritiek
Het is niet altijd leuk om feedback of kritiek te krijgen, maar als je dat niet krijgt, kan je jezelf ook niet verbeteren. Dus zorg dat je er niet altijd direct tegenin gaat, maar bekijk het eerst goed. Bekijk dan rustig of je er echt wat mee kan of niet. Mensen die feedback geven bedoelen het ook goed. Zij nemen de tijd om jou hiervan op de hoogte te stellen. Daar moet je ook maar lef voor hebben, want niet iedereen durft dat.

6 zoek een community
Het kan weleens voorkomen dat de mensen die op dit moment het dichts bij je staan, vrienden en familie, jou niet helemaal begrijpen. Wellicht bij het investeren in vastgoed of iets anders. En dat is prima. Zoek naast je vrienden en familie dan wel anderen die jou wel begrijpen en met wie je wel kunt sparren over vastgoed. Zoek mensen met dezelfde interesses. Zodat je er allemaal beter van wordt.

5 open staan voor nieuwe dingen
Als wij niet open zouden staan voor nieuwe dingen, dan zouden we nooit zijn gaan ondernemen en zouden we nooit zijn gaan investeren in vastgoed. Soms kunnen nieuwe dingen eng zijn of vreemd. Zeg niet direct nee tegen iets nieuws. Want nieuwe dingen brengen ook hele mooie dingen met zich mee. Toen het internet uit werd gevonden, was het ook maar vreemd en overbodig. Terwijl er nu toch echt hele mooie dingen uit voort komen en we een wereld zonder internet niet meer kunnen voorstellen.

4 doelstellingen maken
Ieder jaar maken wij doelstellingen. Voor zowel korte als lange termijn. Het grappige is dat sinds we dit zijn gaan doen, hebben we veel meer bereikt dan toen we dit nog niet deden. Omdat je doel heel helder is, weet je ook waar dat je naartoe aan het werken bent. En niet alleen jij, maar ook het universum weet dit. De wet van aantrekkingskracht noemen ze het ook weleens.

3 neem een break
Wij gaan minimaal 1 keer in de maand even weg. Soms een week of langer en soms slechts twee dagen. Het is heel fijn om even weg uit je ritme en uit je dagelijkse omgeving te zijn. Even iets nieuws ontdekken of iets doen wat je normaal gesproken niet doet.

2 investeer in kennis
Natuurlijk is er genoeg gratis informatie online te vinden, maar als wij echt iets willen leren en ergens dieper in willen duiken, dan nemen wij altijd een betaalde training. Het commitment van jezelf en van de coach is dan anders dan wanneer iets gratis is. En de kwaliteit is meestal ook veel beter. Je moet altijd investeren om te kunnen implementeren. Die investering heb je zo terugverdiend.

1 boeken lezen
Er zijn zoveel goede boeken van succesvolle mensen te verkrijgen. Door hun boeken te lezen zijn ze een soort van mentor on demand geworden. Van iedereen kan je wel iets leren. Zelfs van diegene die ook slechte dingen in de geschiedenis hebben gedaan.

Het bedrijf

IBA BV
Zinkstraat 24 (Unit A4294)
4823 AD Breda
KvK 77994264

info@ibacoaching.nl