Vastgoed Is Een Middel, Niet Het Doel

Geplaatst op 20/05/2021 Door Wouter Bothoff

Vaak denken mensen dat je iets alleen maar doet om er geld mee te verdienen. En ook al kan dit een van de redenen zijn, als dit de enigste reden is dan zal je het niet lang volhouden. Kijk maar naar mensen die bij een onderneming werken waar ze het niet naar hun zin hebben, maar toch blijven omdat het goed betaald. Uiteindelijk zullen zij altijd van baan wisselen. Of mensen die online gaan ondernemen omdat dit ‘makkelijk’ geld verdienen is. Als dit de echte reden is dan zal je nooit veel geld verdienen. Simpelweg omdat mensen echt wel inzien of dat iets echt is of niet. En natuurlijk moet iedereen uiteindelijk geld verdienen. Dit is nu eenmaal hoe de wereld werkt. Wat de wereld in beweging zet en hoe jij kan leven. Want je hebt geld nodig om te eten, om een dak boven je hoofd te krijgen, kleding te kopen, alle levensbehoeftes kosten nu eenmaal geld. Het is dus helemaal niet erg als je geld wilt verdienen om dit (of meer) te realiseren. Want als je er zo naar kijkt is iedereen materialistisch in deze wereld. Iedereen gebruikt geld als middel om een doel te bereiken. En zo ook wij.

 

Wij wisten al op jonge leeftijd dat wij van reizen houden. Chantalle had het geluk dat zij met haar familie al heel veel plaatsen op de wereld heeft bezocht. En Marijn zijn aanname werd bevestigd toen we twee jaar in Australië en Nieuw-Zeeland hebben gewoond. Echter toen we terug in Nederland kwamen, konden we niet meer reizen. We waren gevangen in de sleur van werken, werken en nog meer werken. Want we wisten dat wanneer we minder zouden gaan werken we ook geen geld zouden hebben om te doen wat we graag wilden doen, reizen. En dus gingen wij op zoek naar een manier om zowel te kunnen blijven ondernemen als te gaan reizen. Want naast reizen is ondernemen ook iets wat wij willen blijven doen.

 

Vastgoed is op ons pad gekomen omdat je naast investeren in vastgoed kunt doen wat je maar wilt. Vastgoed is een passief inkomen, iets waar je niet voor hoeft te werken. En dat betekent dat je dus nog iets actiefs kan doen ernaast. Vastgoed is ons middel om een inkomen te hebben terwijl wij doen wat ons doel is: doen wat we willen, waar we willen, wanneer we willen en met wie we willen.

Het middel zodat wij kunnen ondernemen, reizen, tijd met ons gezin kunnen besteden en om anderen te helpen hun doelen te realiseren met vastgoed als middel.

 

 

Wil je meer weten over hoe ook jij vastgoed als middel kan gebruiken? Meld je hieronder dan aan voor een gratis training.

 

Schrijf je in voor de gratis live online vastgoed training!

Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Claim jouw gratis plek