Ontdek de 8 stappen om vermogend te worden met vastgoed.

Tijdens de gratis online vastgoed training leren we je hoe wij met vastgoed financieel vrij zijn geworden.

Claim jouw gratis plek

Waarom wij investeren in vastgoed

Wij zijn Chantalle en Marijn en vormen samen IBA Coaching, waarbij we onze cursisten leren slim te investeren in vastgoed om zo een vermogen op te bouwen. Momenteel runnen wij 6 succesvolle bedrijven en zijn wij ouders van 2 jonge kinderen. Wij zijn op 30-jarige leeftijd financieel onafhankelijk geworden. Als ondernemer waren wij constant hard aan het werk. Het dilemma was altijd of hard werken en veel verdienen, maar geen tijd om het uit te geven. Of minder werken, meer tijd maar geen geld om uit te geven. We zaten dus vast in een financiële race. Wij leren jou één van de manieren hoe je financiele vrijheid kunt bereiken door te investeren in vastgoed, zonder dat je een hoog salaris hoeft te hebben als medewerker of tonnen aan omzet als ondernemer.

Financieel onafhankelijk zijn, ons is dit ook gelukt zonder dat wij tonnen aan winst maakten, een flinke erfenis hadden ontvangen of de loterij hadden gewonnen. Op onze eigen kracht, met veel doorzettingsvermogen en door te investeren in onze kennis en kunde hebben we dit kunnen verwezenlijken. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen dit ook te laten behalen door ze te leren investeren in vastgoed.

Woorden van onze achievers

De verhalen van onze cursisten spreken voor zich.

Angelie Thoone

21 juli 2020

Marijn en Chantalle zijn erg goed in hun vak en mega enthousiast, wat het extra leuk maakt om een cursus bij ze te volgen! Bij vragen zijn ze ook makkelijk te bereiken en helpen ze je snel verder.

Anoniem

2 juni 2020

Ik mag zeggen dat ik erg blij ben dat ik jullie heb gevonden. Mede door het vinden van deze waardevolle groep weet ik zeker dat mijn leven er dit jaar nog anders uit zal zijn.

Monica

9 juni 2020

Echt complimenten voor wat jullie doen met IBA en hoe alles is opgezet. Fijne opbouw van lessen, duidelijke uitleg, betrokkenheid van jullie, opvolging met e-mails en dergelijke. Volgende week de call gepland. Top en super leuk dat jullie dat doen. Ga zo door! πŸ™‚

Ylona Spiekman

6 juni 2020

Ons eerste pand is aangekocht en we zijn alweer bezig met de volgende. We delen onze inmiddels geleerde kennis ook graag in de besloten facebook groep voor Achievers πŸ’š! Marijn & Chantalle. Bedankt voor het delen van jullie enorme kennis πŸ™

Anja van Pijkeren

29 april 2020

In korte tijd zeer veel geleerd over investeren in vastgoed door de enorm goede cursus. Deze mensen nemen je aan de hand mee zodat je weloverwogen panden kunt kopen die leiden tot winstgevende huuropbrengsten.

Jos Welling

10 februari 2020

Heel veel gehad aan deze cursus! Ik was enorm sceptisch toen ik hieraan begon. Na een bak met informatie die we in twee dagen kregen lijkt het vastgoed beleggen eigenlijk kinderspel. alles in de cursus is tot in de puntjes verzorgd πŸ‘Œ

Carlo Wen

11 mei 2020

Heb meerderen cursussen van Marijn Noordermeer en Chantalle Noordermeer genomen. Ze zijn heel goed in hun vak ! zeker aan te raden. Het zijn heel gemotiveerde mensen. Die hard werken en iedereen probeer te helpen! πŸ‘ Keep on going!

Anique Gelens

30 april 2020

Enthousiaste mensen met veel kennis! Ontzettend inspirerend en het maakt je heel enthousiast om in actie te komen! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Ramond Meulenbeek

2 april 2020

Kennis, spontaniteit en massive action!

Hamun

6 april 2020

Het is allemaal duidelijk, vooral hoe jullie module 1 hebben aangepakt. Persoonlijk (financieel) situatie in beeld hebben helpt enorm. En leuk dat jullie om en om en samen een video presenteren.

Rianne Grooten

26 mei 2020

Ik heb mijn vrije tijd in Corona crisis goed besteed door de online training te volgen van Chantalle Noordermeer en Marijn Noordermeer. Door het delen van hun kennis van investeren in vastgoed veel kennis en handvatten gekregen om door te gaan pakken met onze investeringen. Helemaal top! πŸ‘

Meta

25 juni 2020

Ik moet zeggen dat ik voordat ik aan de cursus begon een beetje sceptisch was. Het kwam een beetje tel sell over, zo positief en tja het is toch wel even wat geld. Maar we wisten gewoon niet waar te beginnen, misten echt een leidraad. Nu heel erg blij dat we de stap gezet hebben. De positiviteit bevalt goed, en alles wat er gezegd wordt qua actie, geloof, positief zijn daar sta ik helemaal achter! Qua inhoud is het ook goed. Mooie opbouw in de modules. Zowel voor mensen zonder kennis goed te volgens maar ook voldoende uit te halen voor mensen die al meer weten.

Na de vastgoed training

  • Weet je wat de voordelen van het investeren in vastgoed zijn.
  • Weet je één van de vele mogelijkheden hoe je kunt investeren in vastgoed zonder dat je daarvoor eigen vermogen nodig hebt.
  • Heb je geleerd hoe je na je eerste aankoop door kunt groeien zonder daarvoor hoeft te sparen.
  • Weet je wat compound interest is en hoe dit jouw vermogen explosief laat groeien zonder dat jij er zelf hard voor aan het werk bent.
  • Hebben we antwoord gegeven op veel vragen die live gesteld zijn (wellicht ook de jouwe).

Ja, ik wil de gratis vastgoed training online volgen!

Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Claim jouw gratis plek